Prosinečky kolik nás zbylo??????

16.12.2008

Závidim všem které už to mají za sebou.Já byla včera u doktora a na další kontrolu jdu v pondělí na termín 22.12. do nemocnice.Včera my řekl že už tam mám kontrakce no v papíru mám napsáno á 5 min. ale já to teda moc necítila.
Ale dělohu už mám prej hodně dráždivou tak už bych mohla porodit do pondělí, my řekl.Tak jsem zvědavá.
A co vy?Jak jste na tom?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, taky jsem tu ještě, termín mám 18.12 a 20.12. a moooooc bych chtěla,aby se už něco dělo. Jsem otevřená na jeden prst, a doktorka myslí, že přenášet nebudu. Ale vůbec nic se něděje, jen mi občas ztrvdne bříško. Tak moc chci být na Vánoce doma, mám 5-letou dceru a je mi to líto. Ale nic nenadělám. Tak se všichni prosincovky držte.

ahoj holky, tak se taky hlásím.Zítra mě čeká poslední kontrola (snad) v porodnici a mělo by se rozhodnout , kdy nastoupím na císař.Držte mi zítra dopoledne palečky ať to ukecám na pátek,abych byla na vánoce doma.Máme ještě 2.5letou dceru a jak mám ty hormony rozhozený, tak mě je strašně líto, že bych letos svátky nebyla s malou a manžílkem, když už to konečně chápe. Jak budu něco vědět, tak se ozvu. :one:

Ahojky, tak to jsme na tom skoro stejně :///: . Já byla včera taky na kontrole a na další jdu v úterý 23.12., to mám i termín porodu. Mě sestřička říkala, že mi to na grafu pěkně skáče :ww: . Doktor pak po prohlídce prohlásil, že si myslí že určitě přijedeme dřív jak toho 23.12. Tak doufám, že má pravdu :s: . Já taky holkám závidím, že už to mají za sebou a doufám, že tady nebudu koncem prosince strašit mezi posledníma čekatelkama :n: . Tak ti držím pěstičky, ať už brzy jedete :one:

My se taky hlásíme. :a: Zítra jdeme na kontrolu, ještě k našemu dr. a v PO už pomažem na první prohlídku do Podolí. My krom nějakýho toho občasnýho tvrdnutí a sobotních nočních poslíčků vůbec nepociťujeme žádnou změnu. Takže se necháme překvapit, kdy se mladej rozhodne vylízt. :///:

Tak jsem tu z kontroly.Uspěšně předaná do péče porodnice.Prej to vypadá nadějně a večer mi teoreticky muže prasknout voda. :s: Tak uvidíme.Po tom co tady holky píšou tomu moc nevěřím.Skoro všichni trpí a já že bych to měla tak jednoduché!Jinak cs mám pořád 3.Tlak se ustálil a bílkovinu už taky nemám hurá :qu:

Ahojky, zdravím všechny prosincovky. :a:
Tak já též pořád 2v1 a musím říct, že už jsem z toho tak otupělá, že už se začínám smiřovat s tím, že buď budu rodit opravdu na Vánoce, nebo prostě budu přenášet a přenusu se do ledňaček :r: :(
A to jsem podle dr. krásně připravená na porod, ale to už jsem asi tak 14 dní a pořád nic. Na monitoru už nějaké kontrakce byly, ale nepravidelné. Sice je někdy mám třeba i hodinu po 7 min., pak ale zase třeba po 10 min., pak i po 5 min., pak po 15 min., no hrůza, prostě nic pravidelnýho. Od poslední kontroly v pátek čípek 1 cm a jde prý krásně středem a otevřená na prst, ale co z toho když se malý prostě ven asi nechce. Sice mám termín 24.12., ale už to chci mít za sebou, :||): asi jako každá.
Tak přeju co nejvíce nervů a mimísky brzo u sebe. :cc): :\x:

zdravím všechny Vás zdravím a hlásím se taky mezi prosincové. My máme termín až 28.12. ale samozřejmě bych to do Vánoc taky chtěla stihnout!!! :||):

no ja mela vcera poradnu a uz mam sve jiste uz jsem rozjeta k porodu cs. 7 na dva cm otevrena a kdyz neporodim do zitra tak ve ctvrtek nastupuju v 8 rano na vyvolani ,protoze malej je uz dost velikej tak aby pri uz moc nevyrostl ja totiz mam 150cm takze takovej drobek a malej uz pred deseti dny mel odhad vahy na 3580 ted uz mam dva dny bolesti ,ale nepravidelne tak uvidime tak krasny den

Ahojík,no já měla Tp 10a14.12 jo a dnes! :spid: a nic! Tak vánoce budem asi v nemocnici no... :||): poradnu zítra ale myslím že mi ještě ten kouzelný hmat na vyvolání dělat nebudou.Snad by pomohl sexík ale tatka nechce slyšet,prý se už bojí :§) tak se kutálíme po tom světe a už ani nezvedám telefon(asi víte proč a neříkejte že vás to taky ne...) :a:

In reply to by cifrspionka

Jako praštěný a nejlepší je když volá jedna a ta samá osoba třikrát denně!!JAJ!!Dyt porod není otázka deseti minut(no pár štastných je..)Taky už mě to zaráží že se tomu prdolovi nechce ven ale asi to tak má být ne a o to je to napětí lepší :c: kdybys viděla našeho tatku jak je už šedivej a nedočkavej,chudáček neštastnej :s: :qu:

Ahojky já jdu na kontrolu až zítra. Termín mám 21.12 a ráda bych aby jsme to stihli. Páč bych chtěla vidět zlatý prasátko a ježíška doma. :s: :s:

In reply to by Majkýsková

Ahojky, šla bych ráda, alespon bysme ty naše drahoušky trochu popostrčily, vid?! ale já ted měla trombozu v hemoroidu, takže mám rozřezáno a nemůžu sedět ani chodit, jen ležet...doufám, že se mi to co nejdříve dá dohromady, takže bych se ti pak ozvala a domluvily bysme nějakou tu vypuzovací tůru ;-))

In reply to by Veru5

Já pak četla dál a bylo mi jasný, že to teďka nepůjde. Tak hlavně, ať to máš brzo zahojený. Mě trápěj hemeroidy už pár let, ale naštěstí do takovédleho stádia jsem (zatím) nedošla. Tak se pak ozvi. I když upřímně, já prochajduju každej den a zatím se teda VŮBEC NIC neděje. :00:

In reply to by Majkýsková

jj, mě taky trápěj už delší dobu, ale to, co se mi ted stalo, to jsem ani netušila, že je možný :( svíjela jsem se bolestí a na Bulovce mě teda pěkně potrápili..ted v pondělí mi to řezali bez umrtvení, no humus!
tak to tě obdivuju, že procházkuješ každej den! tak doufám, že to ještě stihnem do toho dábličáku :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

houser, to je taky v těhu lahůdka! to se ani nedivím, že toho máš plný zuby...tak to doufám, že ti to do porodu povolí! já se toho bojím také a popravdě si ted přeji, abych rodila později, dostala jsem min.týden těhu hemeroidy a dostala do toho trombozu, takže jsem už 2x byla na řezání a nemůžu od čtvrtka vůbec sedět. takže představa porodu je naprosto hrůzná!
no a neboj, určitě u toho neumřeš, nerodíme ve 14. století, oni nás umřít nenechají ;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, radost nad radost :D tromboza se pozná tak, že ti to celé zfialoví až do černa a nabobtná, měla jsem to 2x2cm, strašně to bolí, tepe v tom, nemůžeš bolestí ani spát a už vůbec ne sedět ani chodit. tak mě přítel odvezl na chirurgii, kde mě to umrtvili a museli to rozřezat, říkali, že tam byla tromboza. včera mi to řezali zase, tentokrát už ale méně a bohužel bez anestezie, a to bylo uplně šílený. bohužel v tomhle stadiu na to už nic jiného, než chirurg.zákrok nepomáhá.. tak doufám, že se mi to co nejdříve zahojí a budu moct alespon sedět, no a tobě povolí záda, protože jinak ten náš porod bude na nějakou cenu za statečnost :) Tak hezký den a samé dobré zprávičky z poradny!!!!!!!!!!!!! :girl: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě napadají taky takovéhle věci.Porodu se taky bojím, asi proto že vím o toje za bolest.Manžel ten je země vždycky hotovej když začnu o tomhle mluvit.Vždycky my uklidnuje že vše bude v pořádku atak........A taky psal s dětma ježíškovi a když se ho ptaly co by chtěl on, řekl jim zdravou maminku s miminkem doma u štědrovečerní večeře.Hrozně my to dojalo. :)
Jsem ted z každé blbosti na měko a hned slzy v očích.

dobré ránko, tak to se máš :) už se ti to hezky krátí :) já mám termín 25. a 29. 12. už ted má mimi 4kg..a nic se neděje..ve čt jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. i když jsem ted měla nepříjemné chirurgické zákroky, takže si nedokážu představit, že bych do toho rodila, protože nemůžu ani sedět, jenom ležet...
tak nás tady zbylo docela málo...doufám, že nebudu úplně poslední... :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé, to je teda náhoda, to máme uplně stejně :) Ale stejně to bude na těch našich broučcích, kdy si řeknou sami...mám pocit, že tu budu asi napořád ;-) dokonce už mi přijde normální mít to velikánský bříško :D Tak jsem fakt zvědavá, jestli budu mít zamčeno i tento týden...ale kdopak mi pak toho našeho čertíka porodí? rodit miminko přes 4kg, to já nebudu, nenene :n:
A jak se jinak cítíš? Co bříško a mimík?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mně to celý spadlo :( to je hrůza, tenhle server! takže ještě jednou..doufám, že nás ty naši miláčkové nebudou moc trápit...až do tech velikonoc! :D to bys měla pupík jako sud na víno! :D a to svědění břicha a vyrážka, mám to taky, říkala jsem to doktorce a prý je to játrama, tak mě poslala na jaterní testy. ale stejně se s tím, krom diety, nic nedělá. a manžel má pravdu, bud ráda, že nevíš, kolik mimi váží, mě už od půlky těhu říkají, že mám velké mimi, naposled vážilo o 600g víc, než je průměr, takže pokud porodím v termínu, bude to skoro 5kg buřtik. z čehož mě omejvaj a jsem z toho vystreslá, ale beztak s tím nic neudělám...takže sladké nevědění je asi nejlepší!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moje doktorka mě poslala na jaterky až poté, co jsem jí řekla, že snad mám svrab, jak to svědí a vyrážku na bocích a předloktí. tak řekla, že se to stává...vlastně bych to nechala být, ale maxmara o tom tady psala, že to je játrama.. tak ty jsi taky z prahy?!! žeby podobnost čistě náhodná??? :D a odkud jsi?
jinak rodit budu v podolí - pokud tam budou mít volno, pokud ne, tak bych taky chtěla zkusit neratovice...a jakpak se bude váš mimík jmenovat? my budeme mít Tadeáška :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...a já si ted dala spací půlhodinku :) jás i říkala, jestli nebydlíš i na stejné Praze, to by bylo až neuvěřitelné...na p9 jsem bydlela dřív, ted jsem na 8..a Tomášek je moc hezké jméno..já měla Tadeáška vybraného také od začátku a nakonec mu i zůstalo :) zato jsme si moc nevěděli rady s variantou holčička...
Tak to máš velkou výhodu, že tvůj gynekolog tě bude zároveň i rodit, není nad to mít už předtím s porodníkem zkušenost..a v Neratovicích není potřeba se registrovat?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak ted se směju zase já, my měli vybranou Barborku, ale ta je taky v prosinci, což bysme jí nemohli udělat...mít všechno během měsíce...
a taky doufám, že mě vezmou v Podolí a nebudu muset tajtrlíkovat a neskončím někde na Vinohradech, kde rodila moje sestřenka a říkala,že se k ní chovali hrozně...
tak se hezky vyspinkej a zatím papa :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jé ahoj sousedko. bydlím na kopci nad Tebou na Jarově. kamarádka jezdí s holkou do Hloubětína plavat neb tam máte v bazéně slanou vodu a ne tu odpornou chlorovanou..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já tam chci chodit plavat s miminkem já mam kozi problemy od narozeni a ta slana voda je uzasna na to.. a ten kurz pro ty deti neni drahej.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To máš dobrý já mám podle UZ 27.12 a podle MS až 6.1 to budou nervíky až tu budu ještě v lednu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

když vyšetřoval tak jsem byla otevřená na 1 prst asi jak jsem pochopila. Což je nic moc. :(

Ahoj,tak já jdu na kontrolu dnes,tak jsem zvědavá.Také mám dělohu dráždivou,ale malá si prej ještě počká na příchod.Tobě držím palečky at to do pondělka zvládnete a na štědrej den at jste doma. :a:

ahoj mám termín 23.12. a na kontrolu jdu ve čtvrtek..klidně bych jako rodit už mohla. je to dlouhé a děsně vyčerpávající.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka