Únor...

16.12.2008

Ahojky všechny kočky nejen únorový :a: chci se zeptat,jak jste na tom s psychickými přípravami na porod??Nebo se tu bojim jen já? :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, teď jsem 30tt a zatím se tedy na porod spíš těším jako na velký den, na nový zážitek, snažím se nemyslet na nic špatného. Stejně se tomu nevyhnu a tak se nebudu zbytečně stresovat. Hlavně ať vydržíme v pohodě až do 38tt. Porod určitě hodně bolí, ale zase je to tak krátká doba v životě člověka. Já jsem tedy nikdy neměla s Dr. problémy, nikdy jsem nějak moc netrpěla bolestí a to i když mi rovnali zlomenou ruku bez anestezie, zašívali bradu, řezali moudráky nebo dělali gastroskopii, a tak pevně věřím, že i tohle dobře zvládnu. A hlavně na konci nás čeká to nejkrásnější v životě, ten největší dar, takže celý porod se můžeme těšit na shledání s novým človíčkem, který se z nás zrodil. A to je přece doslova zázrak !
Takže mé jediné přání je, ať to oba ve zdraví přežijeme. :a:

In reply to by Lištička

Píšeš mi z duše!!! Taky jsem stejného názoru!!! Akorát nejsem taková hrdinka co se týče bolesti,já při bolesti omdlívám,tak jsem zvědavá,jestli nebudu v nemocnici lomcovat od stěny ke stěně!!! :s: :!k: :a:

Já už to tady psala, já se tedy bojím....chjo....vím, že to musím přežít a třeba to ani nebude tak děsný, ale bojím bojím...já prostě nejvíc nechápu, jak se mimi může protáhnout tak úzkou dírkou ven :girl: manžel mi to říká taky, haha, když tam strčí toho svýho pána, tak je to obtaž a teď tam projde mimi s obvodem hlavičky kolem 30 cm :qu: , to bude humornéééé...začínáte už s masáží? Já mam v plánu dneska masírovat poprvé, abysme to stihli, pokud by šla ven dříve :||):

In reply to by KackaGold

s masazi bych chtela zacit kolem 34tt a musim rict, ze se mi do toho nechce, protoze nevim presne jak a rikam si, delat to blbe nema cenu.
Teda manzel se do toho docela hrne a pry uz vi jak - neco jsme cetli na netu ... a zitra jdeme na utz, snad spolu, a on je schopnej se tam doktorky zeptat, jenze ja to moc nechci. jeste by mu to na me ukazovala a to uz bych sla fakt do kolem. Jako kdybych chodila k chlapovi, tak se neptame urcite, to bych mu to pekne zatrhla, ale takhle on je schopnej se zeptat na cokoli.

Jinak je mi jasny, ze se tam miminko vejit musi, ale jak to taky nevim. V tomhle pripade me uklidnuje, ze zenskejch rodilo miliardy, tak se snad mezi nima ztratim. :cc):

Určitě se nebojíš sama.Já mám zase naopak strach,že to bude dřív,sice tomu nic moc nenasvědčuje,ale první jsem rodila už v 37.týdnu a měla jsem s tím docela problémy,tak snad to tentokrát vydržíme dýl. V prvním těhu jsem ale ještě v 36.týdnu myla okna,2 dny před porodem jsem jela 6-ti hodinovou jízdu autem, byla jsem na několikahodinové vycházce a sexovala každý den. Teď si už budu dávat více bacha a více odpočívat. :a:

In reply to by roselini

No, v 36.týdnu mi jen doktor okrajově řekl,že příští týden nemusím ani přijít,ale to jsem už zavírala dveře a ani jsem si neuvědomila,co tím chtěl říct,asi jsem se už otevírala,když jsem se myla dole,tak jsem to tam měla vyboulené,jako bych měla hlavičku už pod kůží. Bolesti jsem neměla vůbec žádné,jen poslíčky asi týden před tím a to jen jeden den. Spustilo se mi to tak,že jsme si večer s manželem pořádně užili,on odjel na noční,vrátil se o půl sedmé ráno a já už seděla na záchodě,protože mi odtíkala voda. Naštěstí mě to probudilo,luplo to a já hned šla na záchod,tak to neskončilo na koberci nebo tak. Odtíkala mi cca hodinu,pořád jsme vyjížděli,ale pak mi zase vytekla,tak zpátky do vany,novou vložku a pořád dokola. Nakonec jsem rodila císařem,protože byl malý dupkou a taky měl pupečník kolem krčku. :a:

My jsme také únorové :a: Zdravím všechny, teprve dneska jsem se sem zaregistrovala.Včera jsem nastoupila na MD..Co se týká porodu - zatím mám smíšené pocity - těším se i bojím.Ale spíš už se těším,až to bude za mnou a až bude malá s námi. :cc):
A co všechno už máte připravené?

ahojky, tak já už to mám daný - ukončím 38tt a jdu do porodnice na vyvolání, páč mám těhu cukrovku na inzulínu a to už vyvolávají 14 dní před termínem. Já se na porod těším, chápu že to určitě nebude procházka růžovým sadem,ale mam o mmíska kv. té cukrovce pořád hrozný starch, a až ho budu konečně držet v náručí a vědět, že je v pořádku, tak to bude taková rána, jak mi spadne kámen ze srdce, že jí určitě všechny uslyšíte :!k:

ted jsem si zrovna rikala, ze bych byla i radeji, kdyby to prislo treba o 14 dni drive (mimi uz by bylo vyvinute a ven uz by treba i chtelo) a pro mamu je to dobre, ze to zase tak moc neceka, takze pak musi rodit a nema cas o tom premyslet. urcite nejhorsi by bylo prenaseni, to by se clovek moc sledoval a porad by si rikal, je to ono nebo ne? Teda alepson ja jako prvomaminka. :dance:

In reply to by roselini

No,poslední dobou tady pořád čtu o přenášení a vyvolávání porodu a taky bych byla radši kdyby chtěl mimísek sám ven :s:

In reply to by Elizze

asi jo, ale na druhou stranu prosincove holky jezdi do porodnice jedna za druhou a plno jich je kousek pred terminem.
Ja jsem zatim na CS 0 a vsechno je "dobre uhnizdene". Sice casu mam dost, ale na predcasnej to nevypada. myslim, ze od tech 38tt uz je to dobre, ovsem nez tam dojdu (jsem 32tt) to bude jeste trvat. :a:
A posledni tri dny uz jsem ztratila chut do jakekoli prace ... a neskutecne se flakam. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky