Co takhle SRAZ PELHŘIMOV, HUMPOLEC??????????????

16.12.2008

Ahoj holky! Koukám, že jsem tu propásla listopadový sraz v Jihlavě, ale stejně je to docela daleko....Co takle v Pelhřimově nebo Humpolci? Teď je šrumec, ale třeba v lednu, až bude klid. .....a nejlíp v sobotu nebo v týdnu, ale až po 16. hodině (chodíme do školky). Byl by zájem???????? Moc ráda bych se s vámi osobně seznámila a trošku poklábosila.

Ahojdá já klíďo taky přifrčím a když bych jela tak svezu i Johanku z Jihlavy, když o to bude stát :!k:

In reply to by červík.červík

ať přemýšlím jak přemýšlím tak fakt netuším, kde by to bylo ideální :? :? :? pěknej je atelier, ale tam se kouří a pochybuju že by to 5ti 6ti maminám rezervovali bez cigaret :n: :n: :n: dál tu máme slavii, ale s kočárkem? že by nám půčili salonek? to asi ne, ten je moc velkej a určo by za to chtěli prachy :spid: :spid: ještě je u sadů ta pizzerie, kde je pizza faaakkt hnusná :!k: :!k: :!k: ale oddělený to tam maji - takovej pidi salonek, snad i s kočárkem přes 2 schůdky :one: je hned vedle i parkoviště. tak a vic netuším :n: :n: :n: všude jinde se stopro kouří

No tak to by mi vyhovovalo úplně nejlíp-Humpolec a 16. hodina. Paráda :qu: Akorát nebudu moct v sobotu. To máme zrovinka plavání V jihlavě :00:

In reply to by Zuzu

Ještě bych dodala, že kdyby to bylo po 16.hodině, tak by nás tam musel dopravit manžel a zase pak pro nás přijet, protože bude tma s sdítětem bych se bála řídit. Myslím, že asi většina maminek...takže bych se nezlobila, kdyby byl sraz za světla. Zuzu, v tu sobotu budete mít plavání od kolika hodinek? Že by jsme to někam vecpaly... :dance:

In reply to by Zuzu

Hm, brzy je tma. Tak my s Honzíčkem máme čas asi od 10 ráno až do 14 hodin (pokud je auto), pak musím pro Filípka a zase můžeme kolem 16 hod výš. A v sobotu od rána až do večera ( když není manža v práci, to pak není auto, ale on tam je max do 14hod.) Takhle by to mohli rozepsat všechny holky a určitě bysme se na něčem shodly... ;) To auto u nás, to je taky o domluvě.

ahojky holky znate to nektera v Plačkově?jezdila sem tam na chalupu kdyz sem byla mala je tam nadherna priroda.Pak se chalupa prodala a od ty doby sem tam nebyla bylo mi asi 7 ale mam na to krasny vzpominky a rada bych se tam jela jeste nekdy podivat

ahojky, to by šlo, já se k vám ráda připojím a taky mi je jedno kde :) Křelovicům je jedno kam se nahrnou :!k: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka