Kondylomata...já se z toho nikdy nedostanu :-(

16.12.2008

Tak jsem byla na kontrole po operaci a dole na pulině mám malé bradavičky, mám je již z dob těhotenství a doktorka mi dělala hystologii a zjistila, že to jsou kondylomata. A že když jsou v době porodu, že bych měla rodit císařským řezem. No já doufám, že se to nějak nepřeneslo na malou...ale půl roku po porodu už by to snad zjistili. Nevšimla si jich proto, že jsou malilinkaté :-( Jediná možná léčba je chirurgické odstranění, nebo mastička za 2500 Kč :-(

ahoj zizalko,
no kondylomata způsobují HPV viry (podobně jako normální bradavice, jenže jiné typy). Jsou pohlavně přenosné, docela špatně se to léčí, v každém případě je dobře, že ti to chir. odstranili..na mastičku bych se vykašlala (za ty prachy navíc).
Holčička snad bude v pořádku, neboj!!!!

Ahoj. Já je měla taky. Je to teda už hodně dlouho, ale šla jsem na zákrok do Motola. Uspali mě asi na půl hodky a vyřízli to. Pak to vůbec nebolelo-nic. Od tý doby mám klid!!!

Ahoj Žížalko. Já o tom slyšela. Zbůsobuje to virus. Pokud by ti ta mast pomohla, tak bych se nedívala na cenu a šla bych do toho. Lepší, než se nechat hned řezat. A malá bud o.k., uvidíš. To už by se projevilo, si myslím.

A máš toho hodně? Já si nejsem jistá, jestli je to ono, alejedna potvůrka se mi tam........čas od času objevuje a zase zmizí...... :jawdrop: je to hodně mrňavé a na vnější části... :?

chudaku... ja ti nevim ale asi bych sla do toho zakroku - mela bych hruzu ze ta masticka nezabere.... a neboj mala bude dobra:) jen to rekni detsky dr aby si malou pohlidala :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka