10mesicni poradna

16.12.2008

Tak jsme byli na poradne.Natalka vazi 7300g a meri 68cm.Vse je vporadku :qu:
Jinak co umime.Mala zacala tedka lozit takze uz zacina objevovat nove veci,jako supliky a tak.Ma sedrene kolena jak svina :!k: takze jsem objednala ty chranice na kolinka.A taky jsem uz snizila postylku uplne dolu bo clovek nikdy nevi kdy se mala zvedne.Jinak rika baba,tata,bo,ba, a takove to zvatlani.Dela taky paci paci,to ma nejradsi.Taky si rada hraje na schovananou :) Dela taky papa ale jen kdyz se ji chce.Stale nesedime ale to se vypiluje tim lozenim.
Mame 2zoubky a uz se nam chystaji ty 2nahore.
A s papanim to neni zas tak slavne.Sni toho velmi malo.Na obed treba jen 5lzicek ale pribira na vaze takze je to dobre.
To je asi vse :)

ahoj! tak hlavní je, že je zdravá a že přibírá :-) taky přemýšlím o těch chráničích, kde je kupuješ? Káťa v 6 měsících měla 8200 a 74 cm.. teď je jí 7měsíců a 4 dny :-) no jo, je to takovej náš "drobeček" hlavně nemá být po kom malá no :-) žvatlá taky, ale papa nedělá, to jí musim naučit :-D

Gratuluju :\x: je to holčička šikovná ,vidíš mámo,ses bála,že je pozadu :? a jak všechno dohnala,my měli v 8měsíční kontrole 9200g,nechápu :00: ,na oběd mi toho sní malinko,holt to pak dohání,sní třeba celej jogurt :a\|: :a:

In reply to by Zelda

Není pozadu :n: už to všechno dohnala,já si taky říkám,že jsme pozadu,stejně starý děti nebo ještě mladší už běhaj nebo aspon stojí,my né :r: neboj,do školy půjdou všichni po svejch a je jedno,že někdo běhal už v 7 měsíci a někdo v 15 měsíci :a:

jůůůůů krásná holčička, krásné míry a taky je moc šikovná a s tím papáním nevadí, hlavně že přibírá, malá teď má taky období, že moc nejí :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka