fígle na rýmu u kojenca

16.12.2008

ahoj holky,naša malá 5tt holčička ma rýmu už 5.den....kapeme libenar a odsávame..odsavačkou sa dostanem len do nosnej dierky a to mi je prd platné pretože to ma všetko v dutine..jak na to? inak dycha volne i pri kojení nemám problém....ale občas počujem tie chrchle a to smrkám za nu :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky zlus vincentku v rozprašovači do nosa.Mě zabírá na malou líp než libenar. Jednu noc jsem ji našla v postýlce jak se dosí. Hleny ucpaly i dýchací cesty. Ráno jsem koupila vincentku a odsávačku na vysavač. Za tři dny byla rýma úplně pryč. Měla 2 měsíce.Žana a Amálka

no a mas tu odsavacku na vysavac?? ta dokaze odsat i trochu te zadni rymy... (my ted tu zadni meli a to je desna potvora....) jinak my byly u dr a dostali sme na to framikoinovy kapky a po tydnu byl klid :)

tu psala. Libenar do každné nosní dírky, počkat minutku, odstát odsávačkou na lux, 3x denně nosní olej baby (od Atoku), do týdne byla rýma pryč a to nás trápila 3 neděle.

In reply to by Chuchi

jí ublížit. Myslíš, že bych používala něco, co by Honzíkovi ublížilo? Ne ne, naopak tou normální, tu musíš strkat do nosánku, tuhle jen přiložíš, je to rychlé, miminko tím netrápíš. Koupíš ji v lékárně a těžko by prodávali něco pro takhle malé děti, aby jim to ublížilo. Když jí nebudeš odsávat zbytečně, tak je to výborný pomocník :)

In reply to by Pechy

:cc): Dám na Tvou radu s tou odsávačkou :ww: ,já jsem se toho dost bála,ono to zní poměrně hrozivě :s: ,ale Maťulka má tu zadní rýmu taky a nemůžeme se toho zbavit :\/: .Zítra ji půjdu koupit :qu: .Matýsek chudáček chvilkama úplně chrochtá :\/: a Libenar nám moc nepomáhá :n: .Mějte se moc hezky :c: !!! :a: :a: :a:

In reply to by ined77

já nejdřív taky nechtěla, ale teď už na ní nedám dopustit. Jinak já odsávala jen při rýmě, jako abych každé ráno třeba odsávala tak to ne, to je zbytečné :) Tak ať vám to pomůže :one: :one:

In reply to by Pechy

:cc): Vyzkoušíme a uvidíme ;) ,ještě jsem neodsávala,mám tu obyč hadičkovou a taky nebyla ani velice potřeba,Maťulka má v nosíku občas jen holoubka :s: ,tak toho vydolujeme,sice s křikem :§) ,ale většinou se povede :one: .Jen je chudáček takový zahleněný :\/: .Určitě to bude dobré :) !!!Mějte se s Honzíčkem moc hezky :c: !!! :a: :a: :a:

In reply to by Chuchi

Je víc značek, ale je to asi jedno.Já mám za 300kč a kdo tohle vymyslel, tak by si zasloužil Nobelovu cenu.I když už Honzík rýmu nemá, tak každé ráno odsajem trochu soplíků a je to jako když se vysmrká.On se u toho směje.Ale musíš mít vysavač co se dá tlumit výkon-může to být na 700-1500W a ajá to odsávám na to nejmíň.Kup si jí co nejdřív-miminku se staršně uleví

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka