tak mám pěknou depku

15.12.2008

ahoj holky, tak mám pěknou depku. Nějak cítím, že se to tento měsíc zase nepovedlo. :§)
Sice to mám dostat až za 4 dny, ale už mám všechny příznaky jako normálně. Tajně jsem doufala, že mi glostibegyt pomůže a bude ze mě těhulka :\/: Ovulaci jsem měla ukázkovou a tuleníčko probíhalo. Mám to dostat zrovna na své narozky, tak si asi pěkně pobulím. Navíc jsem se ještě pohádala s přítelem, takže den opravdu na hov....... :spid:

Ahojky. Nesmutni, ono to jednou přijde. Třeba už teď :///: Já když jsem otěhotněla, tak jsme ten měsíc před očekávanou MS měla hrozný depky. Týden před jsem celej probulela, že se to zas určo nepovedlo, že já těhulka nebudu nikdy. A za pár dní jsme zas brečela dojetím, že těhu jsem a nemohla jsem tomu uvěřit. Manžel nechápal :00:

Dasulko, hlavu vzhůru :k: s přítelem se určitě brzo udobříš...a MS?přeju, ať se ti vyhne obloukem, a kdyby náhodou ta mrcha přišla, tak ti přeji co nejmíň bolesti a pak zase hurá do snažilkování :s: no neříkej, že se ti tahle fáze dělání :cc): nelíbí ;) přeju jen krásné dny:)

já to takhle taky měla. hádka s manželem a menzes k mým narozkám. tak ti přeji, ať to nedostaneš a brzy se smíříte. a pokud to dostaneš, tak aspoň chuť do dalšího snažílkování ;)

ahoj, jeste neni vsechno ztracene. treba to vyslo a budes mit ten nejkrasnejsi darek na narozky. nemysli na to, treba ta ms fakt neprijde. :a:

In reply to by dasulka

Já byla v červnu u kartáře. Hodně věci mu zatím vyšlo. A když jsem se ptala na mimi, tak řekl, že ano i ne, že je to otevřené. A jelikož jsme se pak rozhodli, že ne, tak výsledek je jasný. Jinak mě přepadají podzimní (teda teď už zimní) deprese každý rok, nejradši bych někam zalezla a vylezla až na jaře. Nějak mi přijde, že spousta věcí nemá smysl... Ale neboj - nejpozději v březnu se to zlepší ;-)... až bude víc sluníčka bude se všechno zdát veselejší

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky