cytologie????

16.12.2008

Ahoj,chtěla bych se zeptat jak to je s cytologií,jestli ji vám vaši lékaři dělají pravidelně.Ptám se protože mě ji doktorka ještě ani jednou nedělala,myslím od té doby co jsem těhotná(už jsem v sedmém).Mám strach,protože mám genitální bradavičky,kterým se říká kondylomata a z těch je rakovina děložního čípku,mám je celé těhotenství.Dala mi na to velmi drahou mastičku a už jsem ji musela kupovat podruhé a dnes si beru poslední dávku a pořád mi nezmizeli úplně,mám strach že se mi to pořád objevuje právě díky tomu,že mám rakovinu děložního čípku.Mým všem známým doktoři dělali pravidelně cytologii při těhotenství.Prosím vás jak to je u vás s tou cytologií???

Kliknutím vložíte smajlíky:
SilvieS

Mně ji dělají 1x ročně při preventivní prohlídce a na té jsem byla před otěhotněním. Jinak pokud máš bradavičky, tak je možné, že budeš rodit císařem, aby se to nepřeneslo na mimi, ale to by ti měla říct dr.

Ahoj, já mám takový pocit, že cytologie se nabírá jen jednou za rok a to bez ohledu na to, jestli jsi nebo nejsi těhotná. Mně ji dělali asi ve 2. měsíci, protože to bylo přesně rok, co mi ji dělali naposledy. Ale jestli máš takovýhle problémy, tak by ti ji měla určitě udělat. Nic nedáš za to, když se ji na to zeptáš. Lepší se zeptat, než něco zanedbat.

Ahoj Jani, já také končím 7. měsíc a cytologii mi ještě nedělala. Dělala mi ji těsně před otěhotněním a zatím ne. Nemám tedy žádné problémy, tak nejspíš udělají další stěry až kolem toho 30tt. Jdu v pátek, tak se jí zeptám.

Mě jí doktorka nabírala jen 1x na začátku těhu ...ale jen proto, že předešla nevyšla úplně ideálně .... ta druhá byla lepší a prý další nabere zase až za 1/2 roku, tzn. po porodu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka