plavání - od kdy?

15.12.2008

Holky, malému bude 8. ledna 6 měsíců.... myslíte že není pozdě začít chodit plavat?????? nebo kdy se doporučuje...

Kliknutím vložíte smajlíky:

určitě není pozdě. Já chodím s HOnzikem od 6 týdnů na vaničky a od 6 měsíců budeme chodti do bazénu, takže dle mě je to akorát na bazén :)

Ahojky Marcelko my už chodíme plavat, ale zatím jenom Zdéňa je ve velký vaně a já jsem oblečená, od 6 měsíců už půjdeme do bazénu a to už taky budu muset do plavek :00:

In reply to by anaj

my jsme to prošvihli, ale co na to není nikdy pozdě...ve vaně ho učím já doma ... :s: :s: a zas na druhou stranu k těm plavkám...říkám si, vždyť tam budem samé mamči tak snad to nebude tak zlé...a bude nás tam pár..... tak uvidíme, jak rostete? kolik vážite a tak...co už umíte? my se furt neumíme překulit ale zato umí Vojtí pěkně cestovat a rotovat v postýlce :s: :s: http://www.mojetehotenstvi.cz/nechapu-jak-vojti-dokazal

In reply to by MarcelaK

Vojtíšek je šikulka :one: .Rosteme hezky v pátek nám bude 5měsíců, vážíme 7kg, už je co nosit, chodím do druhýho patra pěšky se Zdéňou v ruce je to zabíračka. :s: Zdéňa se překulí na bříško ale nazpátek už ne, to se začne čílit, tak ho musíme obrátit a jen se otočím, tak je zase na bříšku. :s: Taky by už chtěl sedět, ale to ještě nemůže, je pěkně zvědavej a líbí se mu obrázky.To plavání je pěkně drahý jedna hodina 170Kč a jsme tam asi 15 minut :00: .Jezdíme se ségrou, ta má taky mimčo, tak se aspoň někam dostaneme a nejsem pořád jen u nás.To je pravda, že v bazénu budeme jen maminy.V těhu se mi udělaly mršky strie, mám je na bokách a na stehnech, trochu vybledly, ale jsou ještě vidět a to jsem se mazala a mazala.

In reply to by anaj

o striích mi ani nemluv... mám je jen na břiše ale pěkné...to ti řeknu, na to že na nataženým pupku vidět nebyly vůbec tak jak se zcvrkl tak hrůza...ale co hlavně že je prďola v pořádku.... mě jde spíš o prdel a o kejty...tak nemůžu nikde vylézt...psala jsem mail do plavání jestli můžem začít až později (resp. až zhubnu-to jsem jim nepsala :s: :s: :s: :s: no my se vůbec nepřekulujem...ale je fakt že je většinou na zádíčkách na dečce, tak ho začnu cpát víc na koně až se točí ....

In reply to by MarcelaK

Taky se Vojtíšek naučí překulovat uvidíš, každý miminko to má jinak. ;) Jojo já pořád jen kojím, už se těším až budu moct dávat příkrmy to bude asi sranda.chtěla bych zhubnout, kila co jsem nabrala mám dole, ale chtělo by to víc a to se nedaří.mám pořád žravou je to horší než v těhu a nejhorší na tom je že nejvíc večer když sedím u telky, tak bych jen jedla a jedla :00:

Ahoj, u nás se chodí od ukončeného šestého měsíce... takže to je tak akorát... my budeme chodit od února... už se těším, jen abych našla plavky, do kterých se vejdu.... ;) :a:

Ahojky nám bude ted 20.5měsíců a plavat budem chodit od ledna.Jinak jak které plavání,ale od 6měsíců se běžně začíná,takže to máte akorát a můžete vyrazit :) My se na to moc těšíme

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka