Nostalgie - aneb jak rosteme

15.12.2008

Dobrý večer všem, po dlouhé době jsem se za vámi přišla podívat a nestačím zírat, kolik je tady nových těhulek, maminek a jak rostou dětičky, které byly ještě donedávna minimiminka !!!
Nám bylo 9.12. 5 měsíců, aktuální váhu bohužel nevíme, ale ve 4. měsících to bylo 8 090 g a 64,5 cm. Pijeme jak mlíčko od maminky, tak Nutrilónek, zatím ještě nepřikrmujeme žádnýma kašičkama, mrkvičkama apod.....
Přikládám pár foteček, jak se měníme. Častokrát vzpomínám na porord - na ten okamžik, kdy mi Lukáška dali na bříško - ten vroucí plačící uzlíček, bylo to to nejnádhernější, co jsem v životě zažila... A proto všem nastávajícím maminkám tak trošku tento okamžik závidím....
Krásný večer :a: :a: :a:

jerabina :c: pěkný klučík , taky jste macci co? My taky měli ted ve 4 měsících 8kilo takže macani a co už zvládá?

In reply to by Jerabina 30

:a: No jsme macani, ale co naděláme, když je to děcko pořád tak hladové :D !!!
A co umíme ? Nejaktuálnější věc se přihodila včera - přetočil se ze zad na bříško a strašně se tomu řechtal, tak nevim, jestli to byla náhoda, nebo co :///: ... Jinak bere vše, co je kolem něho a strká si to do pusy - klasika - jednou jsem ho nachytala, jak si rve do chřtánu TV program :s: . Nevleze se mi už do hlubokého kočáru, je tam napěchovaný jak sardinka. Tak mám dilema, jestli ho už nemám dát do sporťáku ...??? Neustále vyžaduje pozornost, tak nemám na nic klid, teď taky ne, pořád mrčí, tak mu průběžně dělám šaška :///: .
A co vy ???? Máš moc pěknou ikonku, Kajík je taky pěkný buclík, co !!!! Tak papa :a:

In reply to by Rogerka2

:00: je to kolikrát na zcvoknutí..lepší je jet ven sním aspon tam chvíly vypnu a věnuju se sama sobě..když chrní :!k: a jinak my se už otáčíme na bříško asi týden možná dýl..a to je mazec když ho to chytne...nejde ani přebalit...ale jsem ráda že se krásně vyvíjí :qu: a taky na bříšku chce se odstrkávat nohama jak žába dopředu to ovšem ještě potrvá než mu to půjde...by chtěl vše hned najednou...to budem mít po manžovi netrpělivku a nerváčka :!k: a my se taky už moc do kočárku nevejdem...ale ještě do ledna-února snad jo pak musím koupit sporták...mám jen hlubokej.

Ahoj Rogerko :a:
Letí to neuvěřitelně, člověk si to ani nestihne pořádně užít... ale rostete moc hezky, malej je nádhernej :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka