Ahojky

16.12.2008

tak jsem včera byla u doktora protože jsem celý týden měla výtoky a také mi strašně tvrdlo břicho, napsal mi magnézium ale hlavně mi řekl něco co mě dostalo, malá je otočená hlavičkou dolu a že nemusí vydržet do předpokládaného porodu a to do února!!!také mi radši vzal cytologii. prohlížel mě na koze to bylo dost nepříjemné, ale prý je malá v pořádku.Máte s tím někdo zkušenosti?jak dlouho před porodem by se mělo dítě otočit hlavičkou směrěm dolů?

Ahojky! Nevěš hlavu, moje malinká se točila jako vrtule, jednou byla tak a na další kontrole zase jinak. Taky mě s trašili s předčasným porodem a nebo císařem. Malá se ustálila v 36. týdnu a už tak zůstala. V neděli mám termín a zatím vše bez komplikací, oni tak nějak vědí co mají dělat ty mimíska a jestli ne, tak máme určitě samé odborníky, kteří jim pomohou jestli něco nestihnou. Přeji ti ještě nádherný den a klidný zbytek těhotenství. Mě už se to nezadržitelně blíží.

Právě že od 30 týdne má být mimi hlavičkou dolů. já jsem 31 a jsme hlavičkou nahoru a doktor říkal, že jestli se neotočí čeká nás císařák... Tak je zase dobře že máš mimi už ve správné poloze. papa I.

ahojky jeee tak snad to mala princezna vydrzi ty holcicky zlobi ta moje mala taky chce uz ven a to jsem v 26tt.tak se drzte holky co nejdele drzim palecky :)

Ahojky, já byla na velkém ultrazvuku ve 29. týdnu a Jozífek už byl taky otočený hlavičkou dolů a narodil se až 10 dní po termínu, takže neboj :dance:

to ti nepovim jak to je s hlavickou ...ja mela malou zadkem (sla cisarem) jinak neboj se kdyz vydrzis jeste 6 tydnu tak je to v pohode :) my se narodili v 36 a mala je zdravoucka a ciloucka (az moc!)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky