Koliky poraďte maminky

16.12.2008

:cc): Ahojky maminky prrosím poraďte co na koliky mám doma tři týdeního andílka moc tím trpíme-dneska zkusím přejít z jiného mléka používáme Bebu premium bohužel nekojím nemám mléko co myslíte mléko probiotcké Hipp je to novinka máte nějaká zkušenost prý je proti kolikám:o)Moc děkuji za odpovědi Ača a Ivošek :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to moc dobře znám malej ti brečí jak děs,není k utěšení jojo to je tříměsíční kolika taky nás potkala :|: my jsme přešli z Beby na Nutrilon a dokáždého mlíčka jsem malému dávala 5 kapiček Sab simplexu a to nám pomohlo a zbavilo nás to té noční můry :r: :r: jinak jsem cvičila malému s nohama víc ti neporadím ale přeji vám at nad tím brzy zvítězíte ;) :one: :one: :a: :a:

:cc): S tím mlékem Ti moc neporadím :n: ,protože kojím :ww: ,ale s kolikou jsme si taky užili své :( .Vyzkoušeli jsme snad všechno:Sab simplex,Lefax,fenyklový čaj,kmínový odvar,homeopatika,Probiotické kapičky,mast Pupík,cvičení s nožičkama,masáže bříška a co já vím co ještě :00: .Upřímně řečeno nám nepomohlo nic 100% :\/: ,ustupuje to samo až teď,Matyáškovi je 14 týdnů :) .Ještě jsem slyšela,že existuje nějaká tymiánová mast od Justu,ta prý pomáhá :? ,ale to jsme už nezkoušeli.Moc držím palečky :one: ať vás to brzy přejde :h: a máte veselé miminko :cc): :c: !!! :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesněak hlavně ta tvrdá stolice a kroutí se mi hrozně doktor říkal jen vydržet tři měsíce:o((((((používáme kapky Sab,ale příjde mi že nic moc:o(((děkuji moc za rady!!!

já teda kojím normálně, tak že s um Ti neporadím, ale prdíkama trpěl prcek taky. Zkus probiotické kapky, můžou se užívat od ukončeného 1 měsíce. Nám pomohly parádně, před tím ho to bralo pomalu každy den, teď tak 2* do týdne a určitě neprořve celou noc jako před tím. Tady jsou teda dost drahé, stojí 600 Kč a jsou cca na 20 dní. My jsme si je nechali poslat ze Slovenska, tam na naše peníze vyjdou na 250 Kč (290 Sk).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky