zajímalo by mně co by jste chtěli číst

ivka2222
16.12.2008

já jsem dala hned po ránu blog,že si malej udělal úraz to mi napsali maminky tři(dobrá)potom jsem vložila nějakou fotečku Juráška na skoro námluvách a taky jen strohé odpovědi,ale(dobrá)a jak se taky někdo zmíní že se mu něco nelíbí tak je tam bab jako much a je tam stovka odpovědí někdy i více,tak kde je chyba???je lepší hádání než pobavení o mimčách??nebo o dění rodiny a všech okolo???kde jstéééééééééééééééé MACECHYYYYYYYYYY :s: :s: :s: bože tady je poslední dobou nuda,čím to je???hlavně mi zasejc netvrďte jak lítáte doma :00: přijde mi že víc frčí hádací blogy,tak se potom nedivte že se člověk někdy ozve :spid:

To mas uplne pravdu,ale hodne tohle ovlivnuje rychlost tady.Taky me tohle vadi,tak jdem se hadat at se neco deje?:-)

Ahoooooj,doma nelítám,ale teď letím nad Prostějovem a je tu pěkný fičáááááááák.... :s: :s: :s: Vezmi koště a doleť :s: :a:

ahoj matko, jojo je to tak, ale musím se nás zastat, když někomu napíšu, trvá to celou věčnost, a pak on odepíše a akorát zase stihnu odepsat jemu, je to tu pomalé jak šněk a nehorázně mě to sere, takže se tak maximálně stihnu někomu věnovat v jednom blogu :00: do toho je malá marod, má horečky, je bílá jak stěna, dneska mi spadla z postele (moji vinnou) a má na čele bouli jako hrom :r: jsem z toho v prdeli a k tomu jak je ji zle, nejde ji udržet v klidu, pořád chodí a nějak padá, pořád se tak motá, ale chodit musí, to by ji prostě nedalo být v klidu, bobek, teď mi spinká a pak s ní půjdu k doktorce, tak snad to bude jen nějaká viroza a né nic vážného :e): :e): :e):

ivka2222

In reply to by coopis

omlouváááááááááááááám se a to upřímně,četla jsem to opravdu jo,ale jak říkáš měla jsem reagovat,promiň copísku prosíííííííííííííííííííííííím :r: s tou boulí jsme na tom stejně i když dneska je to lepší,je to spíše velká červená skvrna,promiň............................

ahojky, mám na tebe dotázek. Vy máte doma hady, vid? nebo jste teprve koupili prvního??? Jestli si tě tedy s někým nepletu :?

ivka2222

In reply to by Ivka

máme dva hroznýše královské,leguána,chameleóna a dva pejsky ;) no a teď nám přibyla úžovka červaná :c: jsem to jááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :s:

In reply to by ivka2222

nu jde o to, že můj dávný sen je, mít hroznýš, straaašně se mi líbí, mazlila jsem se s ním u kamaráda a teď vypadá, že mi ho přinese Ježíšek, ale najednou jsem dostala strach, že ho nezvládnu. Mám strach, že si ho nedokážu "ochočit" tak, jako ho má ten kamarád....zkrátka nevím, zda ho raději nemám Ježíškovi nenápadně zakázat...Je hodně náročný???

já ti něco povím, ráno nemám čásek a když jsem přídu tak to pročtu a snažím se odpovědět, ale už mě to taky nebaví, když odepíšu nějakou poradu nebo názor nebo pochvalu tak 80% maminek není schopna napsat ani díky :spid: :spid: :spid: nebo aspoň vložit smajlíka, a když potřebuju radu ohledně nočního buzení tak mi taky napíše minimum. a ostatním asi miminka usínaji a v noci spěji ukázkově, takže já na to dlabu a házím velkej bobek :spid: :spid: :spid: jak říkáš, nejvíc se tu ženský hádaji a na mimča nikdo pak už čas nemá :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

ivka2222

In reply to by ivkahof

už se to zasejc táhne jako šnek :? já vím,že mi neodpoví každá,která je online,ale kdysi dávno sama víš to jelo o stošest,vždycky se nějaká trefila do tématu které se rozjelo,ale podívej se po blogách,kde nic tu nic,já nechci aby někdo reagoval jen na mně,ale hledám téma na dlouhé povídání,JESTLI TO NEBUDE TÍM,ŽE JSME SI UŽ VŠECHNO ŘEKLI a to je škoda :r:

In reply to by ivka2222

taky mě to tu dost překvapilo, když jsem se před půl rokem přihlásila, tak to tu bývalo takový vstřícnější, taky se tu dost maminek vytratilo a je to celkem takový na prd ://: píšeme si pořád dokola, se stejnejama mamkama, to mi nevadí, ale tak nějak už ty rady znáš dopředu a mamka, která něco třeba podobnýho zažila, tak nenapíše. :n: :\/: ale s tím už nic nenaděláme. :n: :n: budem tu psát blogy jak jsme naštvaný a že už to nemá smysl a stejně se nedohrabeme nikam. ://: tak se radši seberu a jdu vařit :hu:

ivka2222

In reply to by ivkahof

tak,tak já už taky moc nepíšu a když písnu tak mi nikdo neodpoví,jen pár známých a ty jak říkáš už sem moc nechodí a to je škoda,strací se to tady :(

ivka2222

In reply to by white_tie (neověřeno)

ale to tady nebylo,měla jsem rozjeté blogy ve velkém a teď se mi nedistane odpovědi ani na můj blog,ale ani na reakci u někoho v blogu,vytáčí mně když se někdo na něco zeptá a potom ani neodpoví,to nechápu :n: a že to tady docela poslední dobou jede :one:

Já nestíhám :r: číst,zajímá mě všechno,holt se nejvíc diskutuje,když tu nejsem,třeba večer,když uspávám,tak se ráno hned pouštím do pročítání,co jste probrali,většinou nepřispívám,koho by zajímal den starej názor,ted čtu,kojim,krmim,malou oblíkám,za chvíli jdem ven,znovu jí převlíkám,poslintala se :00: mezitim něco málo přispěju,ale jak říkám,mě baví číst o čemkoli,jsem zvědavá a ke všemu drbna :s:

ivka2222

In reply to by koniprd

to se cenní,drbny sem a hodit něco do placu :s: já vím,že to nejde hned reagovat,ale ono se tam neobjeví nic ani dneska a ani zítra víš :(

In reply to by ivka2222

Neboj,to se spraví,ted asi plno lidí před vánoci nestíhá,mě jenom štve to,že jsme neměli internet,když jsem byla těhu,to bych tu byla přilepená pořád :P to jsem proesemeskovala tisíce :r: ,takhhle bych měla pokec zadáčo :s: :a:

ja bych chtela cist o ovulacich a bazalni teplote :s: :s: :s: :s: :s:
tak jo, ja si teda jdu precist co se vam to prihodilo ;) :h:

ivka2222

In reply to by white_tie (neověřeno)

no právě,že na to si každý čas udělá aby ten negativní komentář napsal,a jak napíšeš že se něco přihodilo tobě nebo mimču tak prostě NIC :w: :w: :w: :w: :w: tak asi budeme muset rejpat aby si člověk mohl pokecat :s:

:D pod a do nich!! ja se prihlasila pred chvili a koukam :) ale uz sem ti prihodila komentare :) JinaK JAS SE UZ VEDE? A CO PRIPRAVY NA VANOCE BABO?

ivka2222

In reply to by Johanka a Rozinka

asi jo,já si pořád tak nějak neuvědomuju že budou vánoce,ono to dělá i to že člověk chce dělat radost druhým pořád tak kupuje dárky celý rok,za nás to bylo opravdu jen o vánocích a dneska jdeš prostě do obchůdku a něco těm dětem koupí,jen tak pro radost :c:

ahoj Ivko, jak se máš? To s tím malým je mi líto :( a ty námluvy jsou povedené :h: Co Deniska, jak je na tom? Tak mě napadlo, kde máš schovaný ten dárek pro Juráška - myslím ten velký traktor z mountfieldu, tak aby ho nenašel? :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka