ach jo...

16.12.2008

Ahoj děvčátka, :a: tak čekám čekám a zatím furt nic. Ale měla bych to dostat až zítra takže uvidíme. Dneska mě teda bolí břicho jak šílený ale tak nějak jinak :? spíš uprostřed a jen občas mě píchne na straně. Střídavě aby se to nehádalo :s: Ráno mi bylo na zvracení, motá se mi hlava a bolí mě prsa. Navíc ty hrozný nálady... :r: Promiňte hrozně tady skučim ale mužíčkovi už si stěžovat nechci aby si nemyslel jakej jsem chcípáček :\/: Přeju vám krásný den :a:

No uvidíme. Zatím furt nic. Začly mě bolet už i záda a to mívám před tím. ale po výtoku ani památka a kromě zvýšený teploty, nálad a pobolívání v bříšku nic. Tak uvidíme. Mate mě jen ten růžový výtok co jsem měla před 14 dny.

In reply to by Kašíkus

no doufám v to... proto jsme na to hned večer hupsli :c: teď čekám na mrchu. Včera mě bolelo břicho že jsem myslela že to musim každou chvilku dostat. A.... nic... :00:

Drzim palce,aby to vyslo..S tim bolenim briska je tezke radit,protoze jak jsem poprve v zivote zjistila,ze jsem tehu,tak jem necitila vubec nic a jen neprisla MS a druheho zjisteneho tehu(bohuzel nezdareneho)me porad bolelo cely podbriek,ze kazdou chvili musi prijit MS,ale je to jak u koho a holky tu casto pisou,ze je podbrisek boli a vse je ok a tehu jsou,takze moc drzim alecky,aby to tak bylo i u tebe :w: :w: ;) :a:

Ahoj Ajsho,já jsem tohle měla přesně včera,a dneska si pěkně dorazila ta mrcha,tak doufám,že ty si jinej případhmm?:Držím palcééééééééé :one: :)

Ahojky,já už jsem asi na všechny příznaky pesimistická :) ...už jsem jich měla tolik a nic :? ..ale tobě samozřejmě přeju,aby to byli opravdu ty těhu příznaky a ms zítra nedorazila a ty měla na testíku dvě // :one:
A neomlouvej se,já se sem taky chodím vypovídat i když už se kolikrát opakuju,ale od toho tu jsme,aby jsme se navzájem podpořily ne?
Tak už jen jeden den a snad budeš vědět na čem jsi..a opravdu ti přeji,aby to bylo :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky