Holky, neměla jste některá zkušenost s:

15.12.2008

Holky, neměla jste některá zkušenost s:
minulá ms 1. v životě pozdě a teď jsem samej beďák - asi se mi zbláznily hormony, nebo už nevím, ale těhutest negativní...

Co by to mohlo být? Jak se toho zbavit? Mám pleť horší jak puberťák... :§) :?

Děkuji moc za každý řádeček... :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No, já si dělala jeden těhutest, to je vše. Moje tělo se nechová jako minule, když jsem byla těhotná. Pravda, žeru jak prokopnutá, tloustnu, ale to je vše, žádný nevolnosti, nic. Když jsem byla těhule, skoro jsem nefungovala jak mi bylo špatně. Nebyla jsem schopná se soustředit ani na to, abych řídila auto... fakt to nešlo a teď je vše OK. Tak to nebudu těhule. Ale v pátek jdu k dr. pro ukončení neschopenky, tak se ho poptám. Ale těhu určo nebudu... I když bych si to moc přála.

Tak třeba tam bude. Kámarádce taky vycházel test negativní, a to jich zkoušela víc. a pak čekala, a ještě k tomu dvojčata. každému ten hormon asi leze jinak

Ahojky..a vis jiste,ze nejsi tehu?Me taky vysel test negativni a ejhle..ted jsme 34.tyden :-) Mela jsem stejny priznaky jako ty,ale navic jsem jeste porad bastila.U dr. jsi nebyla?

In reply to by Lucissek

Mě taky vyšel negativní, dokonce několikrát a jsem ve 30tt :) Beďary se mi začaly dělat až potom, ale byla jsem v té době strašně unavená (což u mě bylo dost divné), pořád se mi měnily nálady a nesnesla jsem kontaktní čočky. Běž k doktoru ty to poznají líp než testy :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka