Nazdar tety

15.12.2008

už jsem velikej chlap. kus chlapa. dneska mi bylo půl roku. moc jsem to teda neoslavil, rodičovsvto bylo jakési přepadlé, snad prý dělali nějakou práci nebo co, skoro celej tejden nespali...no táta dneska ani nebyl doma a s mámou nebyla řeč. kam sedla, tam usínala....takže mejdan se nekonal.
nic méně jsem zjistil, že za svůj celý život, jsem se naučil spoustu věcí: bezpečně si strčim cokoli do pusy, bezpečně, tím myslim, že se skutečně trefim a nemám takový kiksy, že bych si něco cpal třeba do oka... taky umím mluvit. sice mi nikdo moc nerozumí, ale mě to nevadí, stejně si nelíp poklábosim s medvědama co mám na mantinelu u postýlky a s mořskou hvězdicí a rybičkama taky s krtkem,, žábou, slonem, žirafou a eště jinými zvířaty. umim se otočit na bok. to už teda umím dlouho, ale neměl jsem potřebu to předvádět, nejsem přeci cvičená opice, ale teď jsem zjistil, že se mi to celkem hodí, tak se otáčim, taky se zvládnu otočit z bříška na záda. dneska jsem tim zlobil mámu, chtěla mi namazat záda a já jí nedal šanci :s: taky se rád, hodně a často směju, baštim ze lžičky, mám jeden zub, sice ještě nevim, k čemu to tam je, ale využití pro něj jistě časem najdu, jo, taky se mi včera podařilo, ani vám nevim jak, byl jsem takhle na břiše na dece a snažil jsem se natáhout pro balón (teda to je pěkně vypečená věc, pořád utíká) a tak se pro něj natahuju a najednou koukám, deka v čudu a já slintám na koberec :n: vůbec jsem si nestihl všimnout, že z pode mne někdo vytáhl deku, nromálně se přiznám, řval jsem jako tur...no, výčet věcí, který umim, by byl jistě hodně dlouhej a asi bych vás unudil...původně jsem měl v plánu napsat něco poetickýho, ale i vtipnýho, ale nějak se mi dneska nedaří....

Nazdatr Tóno,tak já ti gratuluju k tvému výročí(doufám,že ten propastný věkový rozdíl nebude bránit v rozkvětu naší velké lásky).S oslavou si nelam hlavu,o nic jsi nepřišel.Dort mi snědli,ani jsem si neblízla a dárky mi nezabalili do toho parádního šustivýho papíru,takže nuda.Prostě to odflákli a to po mě ještě chtěli abych se usmívala do foťáku-po takovýmhle fiasku!!!Jinak jsem ráda,že jsi takový atletický typ a pravidelně trénuješ,já si docela potrpím na vypracované tělo.Sama taky cvičím,hlavně proto,že když mě máma nesla do vany,tak jsem v zrcadle zahlédla,že mám na zadku celulitidu :jawdrop: .Musím si na to něco koupit.Se zubem ti moc neporadím,mám ho taky,ale přijde mi celkem k ničemu.Nevím,proč máma kolem něj dělala takovej tyjátr.Ta tvoje je z tebe taky tak vyplesklá co?A ještě rada na závěr-vyprdni se na slintání a rovnou jí ten koberec pobli,ale počkej až do tebe nacpe mrkev :///: .Uvidíš,jak bude lítat s hadrem a vysavačem jak pominutá-je to fakt prča :s:

ahoj tony,
jak koukam, tak mamina uz chrni - neva.... ;)
moc ti gratulaskujem ke tvemu pul rocnimu vyroci a vez, ze jednou ta avizovana oslava urcite prijde!!!! :\x:
tak se mej, my uz letime pomalu taky do hajan.... :'zz):
SHARANE+LUCINKA
PS: a zvladas toho teda spousty - jsi proste kabrnaaaaaaaaaaak!!!!!!!!! :one: :cc):

:) téééda, ty jsi ukecanej. Tak ti přeju hodně zdravíčka k půlkám a další super poznatky a dovednosti...Ivča

to jsi bourak jo a když ses na te pastvě koni a šoupeš nožičkama tak to couva no mama řikala jako něco že by to chtelo vpřed ,ale co tak se taky da zdrhnou z deky a na balony bach mrchy vždy zdrhnou asi jsou nejaky bojacny.Zub zub hm a kde to roste to ja teda jeste nemam :one:

In reply to by rozmarynecka

hele já couvám, když jako z koňů vyhazuju rukama, tak mě to vždycky odhodí dozadu...no máma mi právě ty nohy podržela a já šel dopředu, ale než mi to docvaklo, fakt jsem si myslel, že mi tu deku někdo vyfouk....hele, to roste v puse někde v těch místech, kde vystrkuješ jazyk....ale fakt nevim, na co to je...teda je prča, když mě máma kojí a secvaknu pusu, nikdy jí to nějak nevadilo a teď hejkala au auau...tak asi proto ty zuby jsou :n: no ale čoveče, je to takový děsně tvrdý celkem mi to leží v palici, co s tim.
hele a teď jsem četl, že se tě máma snaží vypéct s dumláním cecíků, to se necháš? :jawdrop:

In reply to by Tesa

to je des porad se me snaži do papule rvat jakysi gumovy no ona mi da cecik a jak si zacnu jako uživat dudlani po jidle tak ti me ho sebere a je posrande a neda aneda hoch,ale kdo ma usnout s prazdnou pusou.Jo jo to ja s mamou tak prelezl celej obyvak a pak ti koukam že slon co byl tak daleko je vedle me docela švanda už se tešim jak se to naučim to mamine pak vše vratim za ten cecik

Teeeda to bylo počtěníčko, až na to že mi to musela máma přeložit do té naší hatmatilky, jinak veliká gratulace kámo, mě bude za 4 dny 10 měs., tak že už jen 2 měs. a budu obr kluk :s:, prý dostanu nějaký spešl dort s jednou svíčkou tak se k tomu jak jsem velký, silný a ostatním věcem co po mě pořád všichni požadují musím naučit ještě fúúúúúúúú, tak snad to stihnu. Zdarví tě Aleš z Oseka :a:

In reply to by sarah.27

ahoj Aleši, týjo, ty jsi o jednou tolik starší než já :jawdrop: to je uplně nepředsstavitelný :s: hele, to fúúúúúúúúúúúú určitě zvládneš. já dělám břřřřřřřřřřřřřřřřřm, to je určitě hodně podobný....akorát u toho břřřřřřřřřřřřřřm lítají z pusy sliny, což asi u toho fúúúúúúúúúúúúúúú nepůjde, to ti neva?

In reply to by Tesa

Nene, já dělám už břřřřřřřřřřřřm s prstíčkem, slinty lítají vzduchem sem tam, ale to si u dortu nemůžu dovolit, né že bych ho nechtěl jenom sám pro sebe, ale to by mě bolelo pak bříško tak se raději rozdělím :) . Ale řeknu ti kámo, čekají tě ještě skvělé věci :one: , třeba jako: víš jak super je vyset na šupliku nebo otervírat a zavírat dvířka od komody a to nemluvím o tom co všechno má mamka v koupelně a ta veliká kytka v obyváku mi prostě nedá spát... ale řeknu ti, dávej pozor na hlavu, ty jo, je to těžký naučit se padat na zadek :00: , sámotnýmu mi to ještě moc nejde :r:

Toníčku, ty jsi teda šikula. Koukám, že deláš rodičovstvu samou radost! Tak hodne zdaru při lezení a jiných lumpárnách, které na svoje rodiče ješte zatím chystáš a hodne zdraví do té druhé poloviny roku! :h: :k:

No, Antony, Tys jeden velký kořen a taky hezky šikovný a budeš určitě i pěkně mazaný všemi mastmi :one: :!k: a Eliška t posílá hubinu k 6měsícům :h: . A máš super háro, takové my nebudeme mít asi ani až v roce a to už babička koupila Elišce sponky :!k: :!k: ..takže kdoví, kdy je vůbec využijeme :s: , ale jednou snad nastane jejich doba :s: :a:

Milý Toníčku, gratuluju!!!! Nás to čeká zítra, vždyť jsme jen o jeden den..... Doufám, že jsi to pořádně oslavil!? }:) ....Pardon, už čtu, že ne. Nějak mi to nezapaluje...

In reply to by červík.červík

no hele, máma do mě souká mrkev, brambory, brokolici (fuj), květák - jako neni to špatný, jo, ale mlíko je mlíko. pak mi taky sem tam dá kaši, to je o něco lepší, je to takový jakože sladký, dneska mi dala jablko a švestku, no nevim, uvidíme, dneksa jsem na to neměl náladu....jo a leje do mě prej "čajík" no fuj...a ještě mi to dává z přenosnýho prsa, taková vostuda :n: tak to nepiju .............jo ale zamluvil jsem ten mejdan....hele moje máma teď pije střik a to má to mlíko pak grády, tak to zkus máme navrhnout a zhulákáme se :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka