jdu hledat flašku od čaje...

15.12.2008

asi už mi riadně hrabe, Elišce jsme před dvěmi hodinami vařila čaj a stále nemohu najít flašku od čaje, abych jej mohla přelít. Bx mě zajímalo, KAM jsem jí dala :? ...fakt jsme prolezla, co se dalo, viditelná i neviditelná místa a ona nikde,...se tu asi krade :!k: ...bych asi potřebovala dovolenou...ale nee tu mateřskou :!k: ...který blb to nazval mateřskou dovolenou to nevím a ani nikdy nepochopím, neboť mě to jako dovolená vůbec nepřipadá :P }:) tak mi držte palce , ať to najdu..jinak mě trefí :sick: :jawdrop: :a:

To jsem ráda, že nejsem sama... já si pamatuju snad jen, jak se jmenuje mé dítě a pes... no kecám, vzpomněla bych si ještě na pár jmen a věcí, ale někdy si nemůžu vybavit úplně běžnou věc a nebo položím klíče od auta na botník, když odcházím, abych se obula a vzala je a šla a jak se obouvám, tak přemýšlím, kam jsem si ty klíče dala... to je hrůůůůza... ale zase vím, kde máme flašku.... v kuchyni v horní skříňce nahoře vlevo, ještě nerozbalenou...hahaha... ale to ti nepomůže... :s: }:) :00:

úplně s tebou souhlasím. Jsem na tom stejně, a to jsem si říkala, že jak porodím, tak moje zapomnětlivost přejde a ono je to snad horší. Před pár dny, jsem dokonce zapomněla klíče od auta v autě, ale ne uvnitř, ale venku ve dveřích. A uvědomila jsem si to až druhý den, když jsem je hledala doma, že jsem jela nakoupit. Naštěstí venku bylo auto i klíče v zámku :///:

In reply to by dupkaM

Můžu setaky přidat?Já zase nechala klíče v zámku,ale dole u vchodovejch dveří,bydlíme v paneláku a když jsem vyjela výtahem nahoru,tak čumim :00: kde jsou?Pak mi to docvaklo a jela jsem zas dolů,ještě,že je někdo nesebral,máme tu takový hodný lidi 8) Čekám,kdy nechám u dveří :/;x: :s: :s:

tu najdeš, až budeš hledat něco jinýho :s:
neustále mjusim všem říkat, že mám dovolenou, abych si to konečně zapamatovala.....no, ale teď je toník nějakej hodnej poslední dobouj, tak si jakl na dovolený připadám

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka