Odloučení od dětiček? Jak to snášíte?

15.12.2008

Ahoj holky jak často a kdo Vám hlídá Vaše dětičky a kolik jim je a jak to snáší? Já mám 5ti měsíčního chlapečka do teď jsem ho nějak nechtěla nikomu poučet, jenže tchýně a moje mamina už na mě byli normálně naštvaný :sick: jenže protože bydlíme asi 20km od Plzně a oni obě dvě v Plzni chtějí si Honzíčka proto brát na celý den já vím že se u nich má jak v bavlnce, ale nějak to těžce nesu, teď ho měla v sobotu moje mami a říkala že super, že byl Honzíček strašně hodný, vůbec neplakal jen když měl hladík no a teď v sobotu má jít prozměnu ke tchýni, tak jsem z toho už teď nějaká nervní. Všichni kolem mi říkají že bych měla být ráda, že si odpočinu, ale já si to nějak neumím užít, manžel mi taky pořád říká, že na babičky by si měl zvykat, ale já jsem vždy jak na trní :n: a jak to máte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!!Já jsem to taky snášela strašně zle.Malý se narodil dřív,14 dní jsme nemohli být spolu,kojila jsem ho a mohla za ním chodit jen jednou,max.2x denně,takže potom,jak jsme si ho přivezli domů,tak jsem skoro na něho nenechala ani šáhnout. Bylo a dodnes je mi to vyčítáno. Ale je to jak s kým. Třeba k našim ho v klidu dám (tak od roku),ale ke tchýni jsem ho ani jednou ještě nedala. Pohlídat,to jo,ale ne na celý den. Malý má problém s papáním,dost často zvrací,odmítá jídlo atd. a tchýně to bere tak,že zkrátka asi nemá hlad,nemá žízeň,tak mi ho jednou přivedla po pěti hodinách úplně hladového a žíznivého,nedala mu prostě nic. Za další kouří a kouří i doma a to klidně i když jsme tam na návštěvě,což mi hodně vadí. A do třetice všeho zlého je nejhorší to,že si ráda dá něco na zahřátí,jednou se mi stalo,že měla už opravdu dost a vyrvala mi malého (3 měsíce) z rukou a začala s ním nad sebou házet,vůbec si neuvědomovala,co by se mohlo stát.Málem jsem jí zaškrtila,malý křičel a ona ho mačkala a házela s ním,semtam klopýtla,no,byla to opravdu hrůza. Co se týče přebalování,tak kalamita,i když jem jí to učila,tak mu dávala neustále plínu tak,že do pěti minut ji měl sundanou,no prostě hrůza ženská,vůbec nedokážu dodnes pochopit,jak mohla vypiplat manžela.Takže k ní prostě kluka nedávám.Neustále mi to vyčítá,rozhlašuje to po rodině,ale kdyby se někdo na to zeptal,tak by mu určitě stačilo jen ji vidět,jak se o něj stará. :a:

In reply to by kockral

a já myslela že mám co se výchovy týče nejhorší tchýni...ona se tedy plínu ani nesnaží naučit dávat (pampersky neumí, naposled přebalovala manžela se švagrovou do látkovek), držet ho neumí, natož tak s ním házet.... no prostě kalamita....max. ho chová když občas přijedou....kočárek nevozí, je zhnilá jak veš...a naštěstí jí nedochází že jí ho nechci půjčovat ;) na prázdniny k nim půjde Vojta až bude umět poznávat hodiny a jízdní řád, aby moh zdrhnout...

In reply to by MarcelaK

Nejvíc mě moje tchýně pobavila,když mi řekla při obědě,kdy jsem krmila malého, jestli jí ho tam nedám alespoň na týden. Je to baráček ve vesnici,kde je deset baráků,ani obchod,ani doktor,ani hospoda,autobus tam jezdí jen jednou za den a tchýně neřídí ani nemá auto. Nejbližší doktor je 20 km od tama. Jo a když mi to říkala,tak přitom hulila. :sick: Na to jsem opravdu neměla slov. :00: Moje tchýně by zase strašně ráda vozila,to zas jo,ale je taková .....,že klidně huštá kočár a přitom hulí a kolikrát má i v krvi. Vůbec jí nevěřím potom,co se mi stalo,že s malým dojela o tři hodiny později,než jsme byly domluvené.Ani nebrala mobil,nechala si tašku s mobilem u mně.Nebo takové jídýlka,naposledy mu nachystala na večeři řízek a ještě k tomu vepřový. :? Taky to právě tak vidím,že nejdřív ho dostane na hlídání,až se Patrik sám nají,sám napije,řekne si o vše a bude umět volat. :spid:

když si malou brali naši, nebo berou i te´d, tak jsem ráda...ale to jsem většinou s nimi...a když si ji brala tchýně, tak jsem zprvu měla strach, ale teď jsem ráda, uklidím si, vytřu, vyžehlím a odpočinu si...

mě když vzali tchánovci poprvé kočár, tak jsem tu chodila jak blázen a ani jsem nebyla schopná uklízet, ikdyž kvůli tomu mi ho vlastně vzali no a teď jsem ráda, když mi na ty dvě hodinky Honzíka vezmou do kočáru a já si tu něco udělám. 25tého ho budou poprvé hlídat. Chci ho nakojit, uspat a jít ven a tak do 12ti se vrátit. Budou tu mít flašku, kdyby se náhodou vzbudil, což nedělá, ale stejne budu nervozní jak pes, ale na druhou stranu si zase někam po víc jak 3 měsících vyjdu, ale asi stejně budu myslet neustále na Honzika a počítám, že tak 3-4x zavolám :s: :s: :s: Včera jsme byli venku a já chtěla zmizet s Honzikem v 7 domů a nakonec se to protáhlo a byli jsme doma v půl 10 - byli jsme u kamaráda doma...tak jsem říkala, že na mě někdo zavolá socku, že mám takhle malý dítě ještě v tuhle dobu venku :s: :s:

In reply to by Pechy

to víš že ti to neřeknu...třeba si na tě počkaj u vchodu někdy v 10 večír když se budeš zrovna vracet od kamaráda s malým spícím v kočárku

In reply to by Pechy

bude asi dobrej vtipálek...jsem si dovolila mrknout na to vaše rajče....... super fotky...fakt...a ty komentáře...bez chyby... sluší ti to...a Honza bude frajer až vyroste.... prostě Bohemák :a:

In reply to by Pechy

:00: u nás je to uplně ale uplně stejný.... tak buď v klidu....na socce řekli že už těmahle případama neztrácej čas, že už to je v každé rodině :cat:

In reply to by MarcelaK

uf, tak to jsem ráda, že už to neřeší, že je to všude :s: :s: Jinak díky za pochvalu fotek...no jo, vtipálek, to jsem já, ale na pořádný činy mě neužije :s: :s: A děkujeme ještě za pochvalu toho našeho šarmu, aspoň někdo to ocenil....Bohemák to bude, to si piš, na jaře už jde na svůj první zápsa :qu: :qu: :qu:

jeziiis tak ja jim pucim moji! ja bych si tak rada na den oddachla... jinak vetsinou kdy sem byla odloucena bylo jen na vecer - kdyz sem si nekam s kamosem zasla a bylo to cca na 4-5 hodin a snasela sem to dobre- odpocinek.....

my jsme byli v sobotu na vánočním večírku s dobrovolnými hasiči, a malej byl u našich..... bydlíme s našima, takže když jsme přišli, raděj jsem ho nechala spát tam a nepřenášela...kdysi jsem ho přenesla a vzbudil se, já po akci chtěla jsem spát a on pak byl vzhůru do rána ještě 3x a vstával v půl 7...tak jsem ho tam nechala a řeknu ti, stejně jsem nespala :-) protože mi nějak chyběl...
a co se týká půjčování? mamce ho půjčím bez problémů...tchýně...je zhnilá a vozit nepude..ta tak kávičku, vínko....byla max. 2x a to jen proto že už jí to bylo blbý, protože jsme do ní furt hučeli s manželem ať jde taky vozit.... ale domů bych jí ho nepůjčila... neumí ani pampersky přebalit...nikdy to nedělala /přebalovala naposled obyč. plíny u manžela a jeho ségry)....a ani se nesnaží to zkusit... a švagrové? té bych ho nedala už vůbec...málem jí 2x spadl....a kamarádky? nemám tu potřebu ho některé půjčovat.... projít se s ním půjdu raději sama.... vůbec mi to neuškodí :-)

uplně vím jak ti je! Když jsem měla dát poprvé dvojčátka ke tchýni na noc to jim bylo asi 10 měs. a tchýně byla moje sousedka v paneláku to jako že jsme měli i ložnice tak říkajíc vedle sebe a přišla chvíle dání dětí tak jsem se rozbrečela a nedala je..jsem hrozná já vím ale nešlo to ted jim je 5 let když si je někdo na den veme jsem štastná a poprvé mimo domov spali v rece a půl a jsou na babičky zviklý, protože babičky u nás byli pořád..a já chodila na nákupy atd...stačílo to. Ted malinkou tý je skoro 5 měsíců nechci dávat na vozaní v kočárku...vždy jí dám! Neumím si představit že bych jí měla dát na celý den...jinak jiný prostředí i někoho jinýho než jsem já snáší krásně, ale s maminku je to horší!! No melo bláboly prostě jsou děti moje zlatíčka a já se jich nerada i na chvilinku vzdávám
Jana s rodinkou :)

ahoj můžu říct, že jsem an tom byla stejně. A kdyby na celý den. Stačilo aby mi mamka řekla, že pojede s kočárem ven a´t si odpočinu a já byla doma 2 hodiny nervní jak pes a odpočinek nikde. Teď je holce 11 let a každým dnem budeme mít malé. Tchýně bydlí 360km daleko a máma už nemá takový zájem jak o to první vnouče. Takže bude relativně klid.

In reply to by cifrspionka

Tak to tím určitě může být,asi se už značně připravuješ na porod,já si pamatuju u prvního,že týden před porodem,když jsem se dole myla,tak jsem to tam měla taky pěkně vyboulené,skoro,jako bych měla hlavičku už pod kůží. To máš fajn,že máš doktora ve čtvrtek, já mám až 7.ledna!!! Pozval si mě až po měsíci a to jsem ho upozorňovala,že jsem první měla dřív a 7.ledna už budu 35.týden,ale prý nepracuje,co vím jediné,tak to,že budu pěkně nervózní!!! A sexuješ ještě?

In reply to by cifrspionka

Aha,tak to ti určitě klapne!!! Pokud jste celou dobu nesexovali,tak o víkendu jedeš!!! Já mám už teďkom taky strach,u prvního jsem na to kašlala a doslova jsme se milovali až do porodu a taky to bylo dřív. Tak přemýšlím,že to už asi utnu,stejně už delší čas na to nemám chuť,víceméně to dělám jen kvůli manžela. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka