nemám odvahu na těhutest :-(

10.12.2008

Holky, já nemám ani odvahu si udělat těhutest. Ten troubatej doktor mi nasadil brouka do hlavy.... :( (viz http://www.mojetehotenstvi.cz/pekne-me-dneska-rozebral-dr-na-gyn#commen…)
Připadám si jako kdybych nebyla těhu, ale mám brouka v hlavě, co kdyby....
Říkám si, že nemá cenu vyhazovat Kč za test, že se to časem ukáže jestli jo a nebo ne.
Co byste na mém místě udělaly Vy? Mám si ten test koupit a udělat? Nebo se na to vykašlat, že se to ukáže samo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, na testy opravdu není spoleh. Já jsem těhu od poloviny srpna, na přelomu září a října jsem si dělala test, byl negativní a pak jsem ještě menstruovala. Koncem listopadu jsem šla na normální prohlídku na gynekologii s běžným zánětem a pan doktor mi oznámil, že jsem ve 4. měsíci!! Málem jsem z toho omdlela :) Vůbec jsem o tom celou dobu neměla ani tušení, navíc jsem otěhotněla přes antikoncepci...takže ať se člověk spolehne na dnešní vymoženosti.

Ahojky,myslím si,že těch pár korun stojí za to,že se ti třeba uleví ne?Ted už by se to určo měla ukázat,když jsi už po té divné ms,ne?Kup si ho udělej a netrap se i když nevyjde..pobrečíš si,ale bude to lepší než ted ty nervíky(jsem nejsem jsem nejsem).Tak držím pěstičky,aby to bylo :cc):

Já nevim, kdy jsi měla mít MS?Těhu test je fajn,ale taky neni stoprocentní, takže to asi moc neřeší. Těžko ti poradit. Já bych to asi do 16. nevydržela. Taky jsem na začátku těhu krvácela, slabě, a myslela jsem si, že je po mimískovi a ono ne, akorát se tam uhnízďoval, takže šnace je. Držim palce a přeji pevné nervy :)

Holky, říkám si, že už asi začínám být nějaká, že je mi to fuk jak to teď je. To je hrozný.... :( :brek: Třeba až uvidím jen jednu čárku na těhutestu, nebudu ani smutná. Asi by to bylo pro mne teďka dobrý.

Kup si ho... pak se aspoň můžeš ožrat a zrestartovat :( A kdyby tam byly // no tak to by bylo jen super!!
Hele, nechceš taky zkusit ty bylinky na neplodnost?

In reply to by Andělína

Myslíš ten minimálně nechutnající čajík? Ten se občas přemůžu a dám si ho, jinak dlabu vitamíny a kys. list., blbnem s ovutesty. Asi si ted nebudu kazit svátky a nechám všeho na tento cyklus. A od lednového nanovo vše. Říkám si, že bych si udělala pauzu v "urputném" snažení. :-) Ale milování neodpískám, to nééé... :-)

to nemusí vyjít...a pokud ano super:-) lepší si to trošku zlehčit situaci...a nelpět na tom moc at případné zklamání není tak zlé...i když samožřejmě ti přeju at miminko ti vyjde :one: jerabina

Ahojky... :a:
Jak čtu tvoje příspěvky, tak jsem si všimla, že se tím vším moc trápíš. :( Tak ukonči trápení a ten test si kup... ;) Alespoň budeš vědět, jak na tom jsi... Držím palečky!!!! :c:
Martinka

Těch peněz za test zase tolik není a jestli se ti po tom uleví, ať už test ukáže cokoliv, rozhodně jdi do toho :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka