Proc mam takovou smulu

15.12.2008

ja mam snad samou smulu a stesti porad ne a ne prijit, opustil nas otec maliho, babince zjistili rakovinu ktera se neda uz operovat, a ted jsem pozvana na maturitak jenze tam bude muj ex byvali a on chodi s moji kamaradkou a budou tam oba dva.kamoska pred 2 rokama chodil od meho ex byvaleho pritele s jeho kamaradem,a on je taky zvany na maturitak a nejde.asi ho to taky trapi jako me nemohl by se na ne divat.mam tam jit??????

byl az moc mili ke me kdyz jsme byli na prehrade,tak jako kdyz jsem chodila snim,mas pravdu ze se predstavuji jaky by to bylo chodit opet snim,pul roku jsem ho nevidela,a nemyslim si ze je dobry napad ho videt,snazim se zapomenout

In reply to by jajinka223

pokud není zájem i z jeho strany - navrhuju hodit za hlavu. Jaký to má smysl trápit se neuspěšným vztahem, který zřejmě nebude fungovat. Dělá hodně to, že jsi sama - tak si představuješ jaké by to mohlo být s ním. Já se k ex vrátila po dvou letech a už nikdy bych to neudělala - dopadlo to katastrofálně a do půl roku jsme se stejně rozešli.

to záleží na tom, jak dlouhá doba to je a jak jste se rozešli... a počítám, že nějaký rok to bude, že. No a pokud jste oba dospělí lidi, tak bych v tom problém neviděla. Potkávám své bývalé a žádnému jsem zatim oči nevyškrabala - když nechci, tak se s nima nebavim, do toho mě nikdo nemůže nutit. Ale abych si k vůli nim nechala zkazit večer nebo někam k vůli nim nešla - to by mě teda nenapadlo.

to záleží na tobě jak se na to cítíš, koukat na ně dva , pokud ti to nebude vadit tak běž, ale pokud bys furt na ně hleděla a nedej bože tam udělal nějakou scénu tak raději nechoď

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka