Mičuda

07.12.2008

Ahoj holky, cvičíte někdo na mičudovi? Já poskakuju každý den tak půl hodinky. Máte nějaké osvědčené cviky? Je to vlastně jediná sportovní aktivita, kterou teď dělám, tak bych si to ráda nějak zpestřila :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky dočetla jsem se že jsi z Pardubic ja jsem taky z Pardubic a co se tyce balonu taky jsem na nem cvicila nejvice mi to pomohlo ke konci tehu odlehcila jsem zadum atd.ted zatim necvicim ,ale verim ze zase zacnu papa :-)

In reply to by Kaspy

Ahojky, ano jsem. A odkud jsi přesně? Jestli nejsme třeba sousedky :s: Já teda poskakuju už asi od 11tt a musím říct, že je to vážně super. ale se zády mám nějaký problém poslední dobou, tak nevím co se to děje :\/: Budu to muset probrat z doktorem.

In reply to by Kaspy

Já jsem bydlela dřív u mototechny a teď bydlíme s přítelem něco přes rok na Dukle. Tak to jsme byly vlastně sousedky :a: No ta záda jsou pro mě šok. A teď se mi k tomu přidala ještě kostrč. Jako bych si někde kecla na beton. Začínám se bát, aby to nebylo třeba odvápnění :? No uvidíme co mi na to doktor řekne. Třeba to mám z toho jak celý den dřepím v práci i kompu :s:

In reply to by VeronikaK

tak drzim pesticky at to neni nic vazneho,ale myslim ze ne ze je mas opravdu namozene.Ja bych taky tak rada do prace i kdyz jsem na materske tak jsem chodila na castecny uvazek do prace vycistila jsem si tam hlavu no proste prace je muj konicek jenze jsem zdravotni sestra na urazove chir. a tam jako tehulka pracovat nemuzu ale alespon clovek nevidi ty hruzy.AQlespon jsem se svou princeznou porad doma .-)
Jinak preji hezke vanoce a ststny Novy rok :-)

In reply to by Kaspy

Snad nebude, teď mám spíš strach z výsledků plodovky. Dnes jsem si volala pro výsledky screeningu a byly špatné, takže tam musím 30.12. na sepsání podrobné anamnézy, poradnu a pak 2.1. ke svému doktorovi na kontrolu a domluvení termínu amniocentézy :r: Je mi z toho úzko. I pro tu sestřičku to muselo být náročné, 23.12. mi říct, že je možné, že mám postižené dítě :r: :r: :r:

Ahojky, já si koupila knížku od Hanky Kynychový - Aktivní těhotenství, asi za 150 Kč, je tam cvičení, jak na míčích, tak i bez, hlavně na záda a prsní svaly, tak i hned po porodu, co se může na břicho a pánevní svaly a tak, docela dobrý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka