Plavání- VZP - proplacení!!

15.12.2008

Ahoj, tak jdu zkusitdát nezmenšené fotky z plavání..dneska jsme se dozvěděli, že VZP má vánoční balíček a proplácí ještě jednou plavání a tak jsem si šla pro další tisícovku..hurááá..:-)

Ahojky Borůvko, moc krásné fotečky :one: Je vidět, že malé se to mocinky líbí :dance: My začínáme v lednu, ale né ve velkém bazénu, ale ve výřivce, tak jsem zvědavá na Míšu. Njn to máte fajn :one:

In reply to by PETRUSE333

Ahoj Péti, jojo, Monča to má ráda..i když taky jak kdy.:-) A zrovna včera ke konci začala plakat, protože jsem ji dala instruktorce a měla jsem si pro ni pod vodou doplavat..ona by mi ji taky pod vodou poslala a ona se rozplakala..ještě že tak, neumím plavat pod vodou.. :00:

boruvecko straaaaaaasne moc vam to tam slusi!!!!! to je krasaaaaaa.. ja chci takyyyyyyyy:D hned po novem roce zacnu hledat bazenek a budem taky chodit do baziku :-) Jsi me tak naladila tema pozitivnima vyrazama ve tvari :-)

In reply to by Borůvka

nam to nevadi, my jsme radi kdyz "nezapadame" :s: :s: :s: No uvidim, treba jen budem chodit do baziku, jen musim najit nejaky, kam uz Matito bude moct jit, aby tam byla cista voda, a ne moc chlorovana.. (pokud bychom nechodili vyslovene na plavani pro miminka)

In reply to by Hankitacz

No představ si, žeKatry se ptala doktorky a ta jí právě řekla, že od půl roku můžou chodit, že už miminkům chlór nevadí, tak šli a nic..já taky myslela, že ten bazén musí být pro miminka určený..tak nevím...
ty kurzy jsou fajn, že tě naučí spoustu věcí, který by jsi sama nevěděla, třeba jak naučit dítě potápět, aniž by se napilo a tak..mě to baví..jen máme pitomej čas..:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, já se mám fajn a dělám, tak co mi Monča dovolí a nijak neblázním..:-) ta tisícovka je jako proplacení, ne žejsme ji dostali..:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no v podstatě..ale ono to je trošku zdlouhavější a na veřejný server nevhodné psát..:-D já nepočítala ani s jejím výdajem.. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka