Alergická maminka i tatínek

15.12.2008

Je tu nějaká rodina, kdy maminka i tatínek jsou alergici? Já i manžel jsme alergici a proto se obávám, že i malý bude. Plně nekojíme, takže malý dostává HA mlíko. Minulý týden měl malý 5m. Myslíte, že díky možné alergii je ještě brzo na zeleninku?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj já jsem alergik,přítel ne,ale kojila jsem jen do 2 měsíců a od tý doby taky dostává HA nutrilon.Zeleninku jsem dávala od ukonč.4.měs. i jsem se na to ptala doktorky,tak myslím že od toho 5.měs.můžete :a: ;)

Můj manžel má silné atopické problémy v rodině, sám je hodně silný alergik. Kojila jsem proto plně do ukončeného 7 měsíce. Zařazování některých příkrmů měla Madlenka o několik měsíců posunuté. Teď jsou jí 2 roky a dá se říct, že jsme se setkali už s několika alergickými problémy, ale zatím to zvládáme tak, že to vypadá, že je snad v dospělosti mít nebude. Objevil se u ní už ekzém, astma a pylová alergie. Všechno jsem vždy hodně rychle řešila s lékařem, chtělo to určitá omezení (někdy na několik měsíců). Jsou už i docela dobré léky, které neutlumují celkově a jsou relativně šetrné. Nejvíc problémů nastalo v začátcích přikrmování a na jaře a v létě po odstavení. Od dvou let jí malá už všechno a až na občasný malý ekzém je v pořádku. Pokud chceš, napiš mi svůj mail a já ti pošlu seznam potenciálně alergizujících potravin. Mám ho uložený v počítači. Je dobré s nimi začínat trochu později než obvykle. Myslím si, že se mi tahle včasná prevence vyplatila, protože malá je na tom nejlépe z celé rodiny. Kiki

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka