Pořád nic a test engativní

15.12.2008

Ahojky, tak víkend u mě nepřinesl nic nového. MS pořád nedorazila (už asdi 10. den zpoždění) a sobotní test negativní. Dneska mě šíleně bolí prsa, ale to minule před MS bolela taky (i když ne tolik). No v pátek jsem objednaná na gyndu na pravidelnou prohlídku, tak to určitě dorazí zítra nebo ve středu, abych se mohla přeobjednat. No aspon to budu moc probrat s doktorkou, když MS nedorazí a test bude pořád negativní. Další chci vyzkoušet zítra nebo ve středu. Ach jo, tohle čekání j děsný. A co u Vás nového? Mějte se krásně. PA pa

aHOJ Hani,já si myslím,že test by už něco ukázal,kdyby jsi byla těhu aspon nepatrnou druhou čárečku.10 dní zpoždění je už dlouhá doba.Bud je to po vysazení HA rozhozený nebo se něco děje.Sem tě nepotěšila vid????? :\/: Ale víš co se říka myslet znamená ho.no vědět,tak doufám,že je to můj případ :s: Držím pěsti Hani pa. :a:

Ahoj já mám dneska 19den zpoždění ,bolí mě prsa a včera jsem si dělala test taky byl negativní,zítra odpoledne jsem objednaná k doktorovi ,doufám že tam je !Dělala jsem si mamatest a ještě ňáký dr.Muller takový modrá .čůrala jsem do kelímku a nic ,dneska už si test nedělám už nekupuji pak jsem jenom zklamaná a zbytečně vyhazuji prachy,tak holky zítra!!! :ww:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dělala jsem si best do kelímku, tak uvidím, v pátek mám jít k doktorce, tak to zatím nebudu řešit a ještě vyzkouším před tím testík, možná zkusím koupit jiný

Ahoj Hani,druhý test vyzkoušej až po týdnu od toho prvního testování,takhle mi to kdysi radil můj dr.Jinak taky budu držet pěstičky aby to vyšlo!!!! :cc):

Ahoj Hani? :c: no to je super,že ještě nedorazila tak doufám,že už se ti co nejdříve oběví // na těhu testíku. Ale pokud nepřišla je to velikánská šance. Držíííííííííííím palečky. :qu: :one:

Mě se to stalo dvakrát a vždycky to byly splašené hormony. Dostala jsem injekci na vyvolání MS a za pár dní jsem to dostala.

ahojky Hani,treba ri testik jeste pozitivni vyjde,nehazej flintu do zita.v kazdem pripade to s Dr.prober,urcite neco vymyslite...preji ti brzke dve carky a hezke vanoce :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka