VYSVETLENI

15.12.2008

Tak uz vim proc porad krvacim ci spinim - skorou uz 4 tydny :00: mam nakej zanet tak proto :D dostala sem naky prasky teda sou jen tri a je to dost silny ATB tak to snad pomuz , v patek jdu na kontrolu tak snad uz budu mit klid....jinak mala byla semnou u Dr. a zensky v cekarne se z ni mohli s prominutim posrat :D

ahoj johanko, tak hlavne, ze se to vyresilo a ted uz bude mit pokoj!! u me to uz trva skoro 14 dni, tak doufam, ze nemam to samy :§)

Ahoj Johanko a malá Rory :a: :a: :a: a to myslíš v dobrém slova smyslu jako že zní byly unešení a nebo že si říkaly proč je tady i s dítětem:-) lidé jsou různý tak by mě to ani nějak nepřekvapilo :n: :n: ale doufám že ti ty prášky zaberou a nebolí tě nic? jestli ne a jen krvacíš trošku tak to bude dobrý:-) aspon že třeba nemáš bolesti v podbříšku víš? tak pak dej vědět jak si se vyléčila ju? a co Rory ? ta už spinká ne? :s: :s: :s:

In reply to by powynka

no jako v dobrym zensky se tam smali jak brebentila a tak :) jinak me boli ta jizva a asi nejspis jak sem pochopila tak se mi udelal zanet tam jak sem sita ale na deloze.... sice to je uz strostly a takale dr. se tak nak vyjadril ze to je tam.... jinak uz jen trochu krvacim ale doufam ze zitra uz nic nebude :)

Já jsem taky vyfasovala na zánět antibiotika - dostala jsem najednou MS v půlce cyklu po revizi, tak doktor mě chtěl hned vidět a nasadil ATB... a jakmile ATB zabrali (asi 3 dny), tak bylo po krvácení... Takže by ti to mělo pomoc ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka