Maminy prosím poraďte. Jak zacházet s odstříkaným mlíčkem???

Ahojky. Prosím, prosím, poraďte, jak zacházet s odstříkaným mlékem? Vůbec nemám tušení co s ním, aby bylo použitelné. Stačí dát do lednice a pak přihřát, nebo se s ním cosi dělá?

Kliknutím vložíte smajlíky:

jak píšou holky (máme 3 měsíční bohaté zkušenosti), jenom k té mikrovlnce, raději ohřívat na nižší stupen, aby to nebylo moc horký a pokud ti tuto dávku nevypije, tak raději po té vylít. Jinak jeslti budeš rozmrazovat, tak né v mikrovlnce, ale v horké lázni. Já jsem to dělala tak, že jsem to mlíko vytáhla do lednici a potom ohřála vodu v konvici a nalila do dozy a do té dala lahvičku s tímto mlíkem, je to docela rychle ohřátý. Toto mlíko můžeš mít max 10 hod v lednici, po té vylít.

ahoj no stačí dát do lednice do sterilní nádobky a dobře uzavřít tam vydrží 24hod,nebo ho můžeš dát zamrazit,pokud nebudeš mít nádobku plnou můžeš na tu zamrzlou vrstvu dát další tekutou a zamrazit a tak postupně dokud jí nenaplníš,vydrží až 1/2roku takhle.....pak stačí ohřát v mikrovlnce potřebné množství.....ale ze své zkušenosti vím,že pokud jsem kojila mlíko navíc jsem nikdy nepotřebovala,měla jsem ho vždycky dost(a většinou skončilo to nastřádané v umyvadle),teď jsem malému musela vozit denně na nedonošenceodstříkané a po týdnu bylo po mlíku stejně....ale pokud bylo, jsem to praktikovala jak jsem ti psala víše.....

Nazdárek, Ještěrko. Odstříkáný mlíko ti v lednici vydrží 24 hodin, v mražáku tuším 3 měsíce. Máš ho v lednici, pak normálka ohřeješ :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka