Pořád spí

15.12.2008

Jak už jsem psala asi před týdnem, malej mi pořád spí. Já už fakt nevím, jestli je to normální. Teď mu bylo 8 týdnů a krásně přibírá, což o to. Jenže mám pocit, že toho moc naspí - v noci se budí akorát na jídlo po 4 hodinách a přes den je těžký ho vůbec udržet vzhůru. Je hrozně rozmrzelej když je vzhůru víc než hodinu, takže ho nechávám spát. Takže přes den je to takhle - hodina vzhůru - dvě hodiny spánek a to celej den. Včera dokonce spal i přes 3 hodiny v kuse a pak byl chvilku vzhůru a pak zase chrupkal. Nijak to neovlivní jeho spánek v noci.

Mám ho nechat? je to normální, že je takovej spáč? Nemáte někdo podobnou zkušenost?

holky děkuju, už jsem si říkala, že snad nejsem normální... :///:
asi to potřebuje, roste jako z vody...pardon...z mlíka, má už 6 kilo ve 2 měsících.. :spid:

Ahojicek,tak ti reknu maminko,uzivej si to,dokut takle krasne spinka,ja bych to neresila dokut mimi krasne prospiva.

t se ale máš..nech ho spát..já jsem prý spávala až někdy do půl roku, i na jídlo mě museli budit...moje zkušenost je opačná..ale co..:-)

uzivej si!!!! me mala taky takhle spavala..a ted?? je zazrak kdz prez den usne na 1 hodinu! kdyz pribira tk to neres mavic je maly mimino takze to je normalni :)

v noci se mi budí jako tobě, přes den taky dokáže chrupat i čtyři hodiny v kuse, chodíme spát v 11 večer,což od osmi do těch 11 hodí taky chrupíka,když se jí ale snažim udržet přes den víc vzhůru,stejně když pak chce tak to zalomí a to tu můžou lítat granáty :s: ,Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka