opet pise amater

15.12.2008

a je to tady ,opet zkoumam test a pripadam si jak na horsky draze ( asi si budu muset vzit kinedryl :jawdrop: ).... teplota se v posledni dobe asi nejak zblaznila a dela si ze me legrandu.... pac tomu jeste moc nerozumim, tak se ji to dari ...jednou nahore , pak dole - asi porad nevi kde se uhnizdit.... no mrknete na to ( mozna je to normal, ale jak rikam - jsem amater ) http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=65674 ...a co Vanoce - uz mate dary ? Ja krome darku pro malou neterinku , ktera tomu stejne jeste nebude moc rozumet ( pac ji je jenom 5 mesicu ) jeste nic nemam }:) , takze uz se moc tesim na 24.12 rano, kdy budu litat po obchodech a neco na posledni chvili shanet, ale co se divim, vzdyt takhle je to kazdy rok.... :!k: ...mejte se krasne a vsem preju aspon jednu fazolku do konce roku :-) :||):

Ahojky také si měřím teplotu a u tebe to vypadá že máš ovulku 14 den po M...Ale proč se ti to neukažalo tomu nerozumím.ale držím ti palečky :one:

Ahojky,já tomuhle moc nerozumí,měřila jsem tři měsíce(přiznám se ne úplně poctivě)ale,zdá se mi,že jsem to měla tak normálně(nižší,pak ještě klesla a zase vystoupla až do ms,pak klesla).Tobě to ted opravdu nějak lítá a holky co si měří ti poradí určitě víc. ;)
Jinak jsme byla kupovat dárky dneska a mám pro bratrovo děti,pro přítele,ale ještě ne všechno a ještě mi jich pár zbývá koupit,tak to vidím na víkend. :)

In reply to by Lidussinka

dekuji moc - tak to jsme na tom stejne :-), asi uz taky prestanu , vubec tomu nerozumim , takze to asi nechame na prirode, vzdyt jsou to teprve 2 mesice co jsme si rekli, ze chceme mimco :/;x:
s darkama jses na tom podstatne lip , ja mam bohuzel vikend takovej plnejsi, takze to asi opravdu budu muset nechat az na pristi tyden :dance:

In reply to by rendlikb

Nemáš zač,no uvidíš..mě to teda fakt nebavilo a dělala jsem to jen pro dr.Dva měsíce je chvilka(já 18měsíců a řešíme to s dr.)tak se snaž nebýt jako my ostatní co se snažíme dýl a už nám to kolikrát leze na palici :s: Vím,že se na to nedá myslet i když se snažíš chvilku,ale pokus se,protože i to dost bývá příčinou neuspěchu,to,že se na to moc zaměříš...tak přeji,aby jsi brzy byla těhulka :one:

In reply to by Lidussinka

ja jsem prave BT zacala merit z duvodu, abych zjistila, jestli vubec ovulace probiha, ale stejne tomu prd rozumim, takze asi vyzkousim jenom testy a kdyz ani tady se netrefim, tak to zatim nechame na prirode . Pred 2 mesici jsme si rekli, ze uz nam nebrani nic v ceste , ale ze bych nyni myslela jenom na to, jestli to vyjde tenhle mesic nebo ne, tak tomu jsem jeste tolik nepropadla -.... ale verim , ze holcinam jako ty - co se snazi uz takhle dlouhou dobu - to musi lezt pekne na hlavu, holky ja se k Vam tak za rok pridam , kdyz to nepujde :-) , ale to se asi budu muset pridat asi k jinym, protoze verim a straaaaaaaaasne moc drzim palecky, aby jste to s doktorem vyresili a pricinu nasli co nejdrive ........ :one: :q: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky