viděli jste už Lucase:-)???

15.12.2008

Když včera na Nově ve zprávách dávali reportáž, tak jsem si říkala, že je to sice trochu přehnané ji takhle propagovat v hlavním zpravodajství, ale jinak jsem si u tho ubrekla. :) Ať už je to celebrita nebo kdo, bylo vidět, že teď je to hlavně šťastná mamina a to je to hlavní. :one:

To vypadá, že snad rodila normální cestou.....jako jedna z mála celebrit, když má takhle šišatou hlavičku.....ale to se upraví! :cc):

Vypada Lucka hrozne stastne. Moc ji to preji.
P.s. taky bych chtela mit tak pekne natocene vlasy v porodnice :!k:

Miminka jsou krásný všechny - hlavně pro maminky, já ale Borhyovou opravdu nemusím, měla štěstí ,že jí to nechytlo při zprávách, když tam musela dřepět až do porodu.

In reply to by PETRUSE333

Ahoj Peti. Já myslím, že asi chtěla. Já teda taky chtěla být co nejdýl v práci a myslela jsem si, že to nebude problém. Jenže pak mě dr. nechal doma, zakázal pohyb, nařídil ležet a odpočívat a bylo po plánech :( Nicméně nakonec jsem si to tady s váma pěkně užila a čekání na Mikuldu mi rychleji uteklo :)

In reply to by PETRUSE333

jj, já myslela, že MUSELA (kvůli sobě) aby nepřišla o prvenství o nejoblíbenější moderátorce zpráv... nevím, nemusím jí a ani nenapíšu co si o ní myslím, protože by se tu na mě mohlo sesypat zas plno dotčených (tím rozhodně nemyslím tebe... takových jako ty je tu málo.... a vůbec těch co tu byly...nějak nepřebývá) :-(

Krása,každé mimi je krása,ukápla mi slza u TV,když jí tam ukazovali,ale jak pěkně Lucka vypadá,že?To muse být pro vyzážistku asi dřina.Nebo ne?Krásný den :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka