špinění a těhu příznaky?

15.12.2008

Ahoj holky, jsem tu nová a hledám radu od zkušenějších. HA jsme s přítelem vysadili v červenci a poslední MS 9.11. Dnes jsem to měla dostat. Včera večer jsem trochu špinila a dnes nic. Celý měsíc mě bolí v podbřišku, chodím často na záchod a bolí mě prsa, která jsou nalitější než předtím. Dělala jsem si těhu test před 5-ti dny - dva pozitivní a jeden negativní. Ale na tu značku testů, které byli pozitivní jsem neslyšela moc dobrého. Jednalo se o BEST2. Nevím co si o tom mám myslet. Mám těhu příznaky, ale do toho ten negativní test a špinění. Jak jsem to nikdy neudělal, tak jsem si poslední 2týdny měřila bazální teplotu a pořád se drží 37°C a výš. Co si o tom myslíte? Máte někdo podobné zkušenosti? Moc bych si miminko přála. Byl by to nejlepší dáreček pod stromeček:0))

Kliknutím vložíte smajlíky:

To bys byla stejně těhu jako já :!k: . Já měla poslední MS 5.11. a neměla jsem a zatím nemám žádné příznaky. Jen mě bolí v podbřišku. Ale MS meškala 8 dní, tak jsme s manželem udělali test a byl pozitivní :\x: . Dvě pěkně tučné čárky :cc): Další test jsem si udělala ještě odpo a výsledek byl stejný :-) K MUDr. jdu zítra, tak doufám, že už tam to naše zlatíčko bude vidět :e):
Držím palečky a doufám, že budeme spolu-těhulky :dance:

In reply to by suldinka

angie ahoj chtéla jsem se zeptat kolik musí byt v krvi ta hodnota nevím přesně jak se to jmenuje ja mám 350 prý jsem těhotna já se jen pútam jelikož tomu nemužu uvěřit .tak díky za odpověd

In reply to by angie

Ahoj angie, to o čem píšeš je hladina hormonu Hcg - což je těhotenský hormon. Nejsem doktor, moc se v těch hladinách nevyznám, ale dle jeho výše si troufám blahopřát k těhu:\x: Byla jsi u doktora na těch testech nebo v laborce? Jestli u doktora, tak by si tě měl pozvat na ULT.

In reply to by suldinka

Tak to by bylo super :s: Gratuluju ke dvěma // :cc): Já si chci zítra ráno udělat test a uvidíme. Špinění úplně zmizelo, pořád mě bolí v podbřišku jako před MS, ale nikde nic. V tom podbřišku mě tam bolí cca 3týdny, takže si toho už ani nějak nevšímám. Volala jsem i Dr. - 22.12. jdu na ultrazvuk popř. na odběr krve. Tak doufám, že moje tělo jen neklame, zítra uvidím dvě krásné // a v pondělí mi Dr. řekne...maminko, čekáte :cc): Držim palečky a dej určitě vědět jak jsi dopadla.

In reply to by Ellis.07

Tak to ti držim pěsti, aby to klaplo. My se snažili o mimi asi čtyři měsíce a pátý to klaplo. Takže byla radost veliká. Snad to zítra dr. potvrdí, ale MS nepřišla a už je to 14 dní, takže chci zítra slyšet samá pozitiva :qu: Je fakt, že v podbřišku mě stále bolí jako bych to měla dostat, ale kamarádka říkala, že ji tak bolelo celé těhu, vždycky si prý říkala, že to snad dostane i když už je v pokročilém těhu.
Zítra dej určo vědět ;-)!

In reply to by suldinka

Tak jsem dnes nějaká rozčarovaná :( Včera jsme měli vánoční večírek a já nestihla do lékárny pro test. Dneska mě bolí břicho víc než jindy a žačínám opět špinit :r: Vím, že to nemusí nic znamenat a je to důkaz zahnízdění oplodněného vajíčka. Ale bojím se, že to je příznak přicházející MS. My máme HA vysazenou v červenci, takže by to odpovídalo přesně vaši situaci :///: 4měsíce snahy a páty??? Kéž by to bylo jen bezvýznamné špinění. Budu se moc těšit na zprávu jak jste dopadli u Dr. Ale určitě uslyšíš jen a jen vytoužená pozitiva :qu:

In reply to by Ellis.07

Tak nám to dr. potvrdil. Podle MS 6tt a v reálu asi 3tt :-) Akorát jsem včera odpo trochu špinila, tak mám taky trošku strach, ale na UZ bylo vše O.K., tak si myslim, že mě třeba poranil, jak mě kontroloval, doufám.
Ještě nezoufej! Uvidíš, že to dopadne a :cc): bude.
Já teď začínám mít strach, aby vše bylo v pohodě a mimi se udrželo.. I když si říkám, proč by nemělo?! Na druhou stranu se snažim být v pohodě, protože to všude doporučují nejvíc... Je to těžký.
Myslim na tebe a čekám pozitivní info ;-)

In reply to by suldinka

Moooc gratuluju. Po pravdě jsem ani nic jiného nečekala :) Určitě tě neporanil, vždyť to nedělal poprvé no ne? :s:
Se mnou je to horší. Budu si muset počkat na příště. Včera jsem začala opět špinit. Přidali se velké křeče a po pár hodinách jsem začla krvácet. Bolela mě celá bederka a podbřišek. Bolesti byli tak velké, že jsem nakonec skončila s přítelem na gynekologické pohotovosti. A tam mi pan doktor řekl, že po mimísku ani stopy. Těžko říct co se stalo. Ale nejspíš se vajíčko špatně uhnízdilo a prostě se neudrželo. Včera jsem to pěkně obrečela, ale dnes se to snažím brát sportovně. Všechno má svůj smysl, nic se neděje jen tak. Prostě to tak mělo být... Přítel už vyhrožuje, že než mi splasknout prsa, tak je budu mít zase nalité od mimíska :cc): On to snažení snad myslí vážně. Jen abych to přežila :s:
Neboj se, určitě bude vše v pohodě. Vajíčko se uhnízdilo, a to je hlavní. Teď nesmíš tahat těžké věci a být v klidu. Nákupní tašky může nosit chlap:0) Žádné stresování, rozčilování se a chodit s úsměvem na rtech. Nejmíň jednoho "vola" tím úsměvem totiž naštveš a tobě to způsbobí jen a jen radost, a ta mimísko prospívá:s: Kdy máš kontrolní ULT?

In reply to by Ellis.07

Tak to mě mrzí :( , ale je fakt, že není všem dnům konec ;-) My jsme taky pořád čekali a pak to přišlo, když už jsme si řekli, že to prostě necháme a nebudeme na to myslet. Milovali jsme se tak obde, ob dva dny, aby byly holky spermie čerstvé, ale silné :-) Je fakt, že třeba bylo něco špatně, tak si tělo poradilo samo. Lepší, než třeba v půlce těhu zjistit, že mimi není úplně v pořádku nebo o něj přijít. Mám známou a ta o mimi přišla v 16tt, to už je fakt síla..
Je super, že to bereš sportovně :qu: . To je potřeba. A je super, že přítel se do toho tak hrne ;-)
To máš pravdu :-D Budu se muset naučit, že si musim říct o pomoc a nesnažit se všechno odervat sama :-)
Snad to nedělal poprvé :-) Mě spíš napadlo, jak je ta sliznice hodně prokrvená tak že je citlivější. Ale snad je to tím, že se prcek jen uveleboval :e):
Na další kontrolu jdu za 4 týdny, to bude asi i další ultrazvuk a taky odběr krve a vážení a tak.
Můžu se optat kolik ti je? Mě bude za pár dní 25.

In reply to by suldinka

U toho prvního špinění a včera jsem brečela jako želva. A tohle se i možná podepsalo. Psychika je mrška, dokáže pěkně pomoci, ale ještě víc uškodit. Včera na pohotovosti jsem si ale oddychla. Poprvé v životě jsem se modlila, abych těhotná nebyla. Dr. mi dělal ULT a nic neviděl. Podle pozitivních těhutestů se obával mimoděložního těhoteství. Bral mi krev na Hcg a hodinu jsem čekala na výsledky. Byla to ta nejdelší hodina mého života :( Chtěl mě hospitalizovat, ale nakonec vše dobře dopadlo. Takže při vší smůle jsme měla štěstí. Je pravda, že je lepší o mimi přijít teď než pak zjistit, že je nemocné a nebo o něho přijít jako tvá známá v 16tt. To bych horko těžce rozdýchávala. Ale i teď to bolí.
Přítel je na mimi natěšený víc jak já. Už mě rok ukecává, odolávala jsem, ale letos už jsem vyměkla. Je mi 27let a příteli 30let.
Měla by ses opravdu naučit říct si o pomoc. Nemůžeš dělat vše sama. Jak to potom budeš dělat až se mimísko narodí. Chlap bude muset přeci jen pomoci, protože ty budeš mít dost starostí s malým. Vidím to u kamarádky. Má 3letého kluka a holčičku 1,5měsíců. Kdyby manžel nepomáhal, tak se z toho zblázní. A kdyby se tvůj přítel(manžel) vykrucoval, tak to přeci dělá i pro sebe...vždyť mimísek je přeci vás obou :s: Máš dobrou obranu.
4týdny utečou jako voda a opět se budeš kochat pohledem na ULT a vaše :cc): Uvidíš, že vše bude v pohodě. Jen se nesmíš stresovat. Psychika je fakt potvora.

In reply to by Ellis.07

čekání je strašná věc. Zvlášť, když se čeká na něco, co nemusí dopadnout úplně dobře. Ale ty sis to vybrala se vším všudy, to byl zážitek jak víno.. Teď to fakt chce pohodu, jak sama píšeš, psychika je mecha :-) I když je fakt, že ji člověk dost často ani pořádně ovlivnit nemůže...
Mě taky ukecával manžel, ale je fakt, že já jsem mimi taky chtěla. V červnu jsme se vzali, na jméno jsem si už zvykla, takže mimi je dokončení spokojenosti :-).
Manžel pomáhá, je to zlatíčko :-) Uklízí, vaří, i myje nádobí. Je fakt zlatej, po svatbě jakoby se to v něm zlomilo a dělá tohle všechno automaticky, sám bez mé žádosti, před chvílí zrovna volal, že uklidil, abych až přijdu z práce jen lehla a nic nedělala :) . Já spíš třeba s těma taškama, nebo při nošení nějakých věcí - třeba prádlo, žehlící prkno a tak. Pořád mám pocit, že to zvládnu, ale vybodnu se na to :-) Teď budou svátky, tak bude pohoda, jen návštěvy babiček a nic nedělání, to je fajn. Těšim se na Vánoční atmosféru, i když to počasí venku tomu moc nenasvědčuje :-(.

In reply to by suldinka

Právě že tu psychiku někdy hold nedokážeš ovládnout :( Koukám, že jste tu svatbu krásně zakončili mimískem a manžela ti spousta holek může jen závidět :) Můj přítel je obdoba tvého manžela. Je to zlatičko, moc mi pomáhá. O víkendu jsem byla u rodičů (přestěhovala jsem se za přítelem, který bydlí 125km od mého rodného bydliště) a po příjezdu mě čekal krásně uklizený a navoněný byt :s: Nevěřila jsem vlastním očím. Hodně se změnil od té body co se snažíme o mimíska.
Vánoce mám taky moc ráda, ale obávám se, že budou na blátě. Aspoň na ten Štědrý den by mohlo napadnout pár cm sněhu a pak ať si to klidně roztaje.

Ahoj Ellis, no já myslím že těhotná jsi!! ;) to že trochu špiníš právě může znamenat, že se tam prcek uhnizďuje. A příznaky máš ukázkové. Přesně ty samé jsem měla i já..bolest v podbřišku, dost citlivé prsa a zvětšené, časté chození na záchod...co se týče značky testů, to bych moc neprožívala, já jsem ten Best 2 používala. Nejlepší je si udělat test z ranní moči, protože je ráno hcg nejvyšší. Každopádně pokud ty 2 jsi měla pozitivní, tak není co řešit!!§ :qu: gratuluju!! :\x: pa

In reply to by rena88

Holky moc děkuju, asi vás poslechnu a pošupu k doktorovi. Nezbývá než věřit a doufat, aby mi dr řekl ty dlouho očekávaná slůvka:"Slečno, jste těhotná." Byla by to božšká melodie pro má ouška:0)) Jen aby se MS nedostavila. Jak jsem si říkala, že bych nebrečela...asi bych se neudržela a nejedna slza by ukápla. Určitě vám dám vědět.

Ahoj,já osobně si myslím,že těhotná jsi!!!Dva pozitivní testy mluví za své.Myslím si,že je uplně jedno,jaká je to značka!!!A s tím špiněním,jsem měla problémy cele první tři měsíce.....Vždy v době očekávané menstruace jsem jeden až dva dny zašpinila.Tak ti budu držet palečky a dej určitě vědět!Jinak super dárek k vánocům,ne?? ;)

In reply to by nutana

Docela se mi oddychlo. Já osoně totiž nezná nikoho kdo by v těhotenství špinil či menstruoval. Bylo mi z toho včera mizerně. Byl by to ten nejkrášnější dárek k vánocům, který si můžeme s přítelem přát. A nemluvě o rodičích z obou stran:0)) Kéž by to vyšlo. Jen mě zarazil ten negativní test. Zkoušela jsem brouzdat po netu a získat informace o tom testu BEST, který mi vyšel 2x pozitivní a mamatest negativní. BEST má citlivost 20 a mamatest 25. BEST je citlivější. Ale bylo spousta holek, kterým právě ten BEST ukázal falešně pozitivní. U doktora je čekalo velké zklamání. Snad to nebude můj případ.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky