koledy???

15.12.2008

HOlky asi budu za blba ale ja tak nesnasim koledy!!!!! jakmile to nekde slysim tak upadam malem do mdlob... hlavne v obchodech ci tak.... halvne takovy to dudlaj dudlaj dudlajda.... no nejradsi bych hodila ten chleba na ten reprak odkud to jde! :s: sem jedina nebo je tu zpriznena duse co to taky nesnasi??? jinak obdivuju ty jenz si pusti dobrovolne koledy doma :00:

No třeba ted a tady jsi jediná, ale věř, že je víc lidí, který je nemusí. ;-) To ještě neznamená, že jsi jak jsi napsala " za blba " Je to otázka hudeb. vkusu, navíc se k hudbě vážou vzpomínky, fantazie a to všechno hraje roli . :one: Jo a jen tak když jsme u toho, co posloucháš za muziku? Kterou máš ráda? Třeba kapelku :a\|: :cat:

In reply to by Lennka123

ja? no asi te slehne jako milovnika hudby :D ale metal a hooodne tvrdej :D ale ted jak mam malou tak si spis poustim R:E:M Enyu(to je takovy to klidnoucky :s: ) Green day(mala je miluje) ale spis mluveny slovo... jako je cimrman, a ted silene moc Cervenyho trpaslika(je to serial ale ja to znam na zpamet zak mi staci jen zvuk :s:)

In reply to by Johanka a Rozinka

Tak to se neboj ;-) metal jsem poslouchala taky jeden čas (když jsem chodila s metlou :-D) , R.E.M. ty miluju ,Enja je na mně moc klidná a navíc sio ji pamatuju z jednoho pohřbu, takže tu né ,Green Day u nás frčí (poslouchá přítel ) a Cimrmani vládnou světem! :_D Ty jsou perfektní :one: Červenýho trpajzlíka nemusim. Jinakl přidávám kultovní Pearl Jam, Foo fighters, The presidents of the U.S.A. (doporučuju!) , a Stone temple pilots (výborná kapelka, bohužel už se rozpaldy, ale mazec, ty se daj poslouchat skoro furt ) :one: :c: :cat: }:) ;)

Ahoj Johanko :-) Já mám koledy ráda, ale záleží mi také na jejich interpretaci! Některé nahrávky za moc opravdu nestojí. Jinak já hraju na housle a hraní koled se mi nevyhnulo snad žádnej rok :-D Letos si v práci v orchestru naposledy zahraju Rybovku a jdu na mateřskou, tak to bude myslim krásné rozloučení :!k: Jo jinak gratuluju Rozíkovi k výročí :k: :P :a:

tak to já se do klubu nepřidám, koledy miluju a podle mě to patří k vánocům a atmosféře... takže za mě koledy SUPER :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka