Rodila jste v Ustí nad Orlicí???

15.12.2008

Je tu nějaká maminka co rodila ted někdy v Ustí nad Orlicí??? Co tam je potřeba zabalit do tašky prosím poradte děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat zda znáte gynekology v Ústí nad Orlicí a keterého by jste doporučily? Jsem ve 26.týdnu a chci rodit v Ústí a najít si zde do té doby lékaře.

Děkuji

Ahoj,
v Ústí nad Orlicí jsem rodila 2. května letošního roku a s sebou do porodnice doporučují tyto věci:
- těhotenský průkaz
- občanský průkaz
- průkaz pojištěnce
- oddací list nebo rodné listy
- prohlášení o jménu
- hygienické potřeby
- přezůvky, ponožky
- jednorázové kalhotky
- župan
- noční košili
- ručník
- vložky do porodnice min. 3 balení (ne lepicí, jenom vatové, které se dají do kalhotek volně - koupila jsem je v lékárně)
- kojící podprsenku + vložky do podprsenky
- vhodný je nafukovací plavecký kruh - ten se mi po šití hodil úplně nejvíc
- pro miminko: 30 ks jednorázových plen - já jsem měla radši 2 balení po 28 ks, min. 1 balení vlhčených ubrousků
- pro miminko na cestu domů: bavlněnou košilku, kabátek, čepičku, pleny, dupačky, zavinovačku, v zimě teplý kabátek s čepičkou, fusak a deku.
Prostředí porodnice je moc pěkné, moderně vybavené, personál je většinou taky příjemný, hlavně sestřičky z novorozeneckého oddělení.
Příště bych chtěla rodit zase v Ústí a rozhodně tuto porodnici můžu všem doporučit.

Ahoj Evíku. Já osobně jsem tam nerodila. Ale mám tam za sebou několik odborných stáží. Viděla jsem ještě na studiích a teď v práci hodně porodnic, takže můžu srovnávat. Co se týče prostředí, je to fantazie. Podle mě - perfektní! Co se týče personálu - velice ochotné porodní asistentky. Lékaři taktéž. A novorozenecké oddělení též moc pěkné. Až já budu rodit, doufám, že vše klapne a budu rodit právě v Ústí n. O.
No a co si zabalit do tašky. Osobní hygi. potřeby(sprcháč, kartáček, ručník..), pyžamko, župánek, no a na miminko oblečení, plínky.. Potom samozřejmě svoje osobní doklady a TĚHOTENSKOU PRŮKAZKU. Tu, když bys neměla, tak by Tě pěkně proprali! Možná maminky, které rodily Ti poradí víc tipů. Jo a cennosti a nějaký velký finanční obnos také nechej doma. Přeji hodně štěstí. A ať se Ti tam líbí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky