Rýžová kaše od Nutrilonu

15.12.2008

Ahoj maminky, malemu jsou 4 mesice a jeden tyden a chtela bych zacit davat prikrmy, protoze jsme na UM (Nutrilon 1HA). Mam koupenou ryzovou kasi od Nutrilonu a chci se zeptat, jestli s ni nektera mate zkusenosti, a jestli muzu davat kasicku na noc, aniz bych prvni zacala se zeleninovym prikrmem v poledne. Diky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

jestli používáš nutrilon HA,tak je škoda dávat mléčnou kaši nutrilon,ta obsahuje kravský mlíko,zkus raději nemléčnou kaši ryžovou a smíchej ji s nutrilonem HA taky to dělám takhle

dávat příkrmy až od dokončeného 6.tého měsíce,pokud ti neřekne lékařka jinak,zbytečně mu budeš zatěžovat ledviny a je riziko alergií,ale je to na tobě :)

In reply to by Princezna

ahojky,to ale nemáš pravdu... prcek je na umělý stravě, to se pak s příkrmama začíná dřív... a my, ač jsme byli kojený jsme kaši dali na noc kolem 5měs. pač se mi k prsu budil i v noci kolikrát po hodině...:wink: takže někdy ani mateřské mlíčko miminku nestačí do těch 6 měsíců.

Já zpočátku taky začínala tou ryžovou kaší od nutrilonu. A dávala jsem ji malemu na noc. A mužeš v klidu i bez toho zeleninoveho přikrmu. Za chvilku mu stejně budeš dávat i zeleninu pak ovoce tak neva. Maly bude mít 7 měsícu a baští co mu nachystam.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka