nemoc

15.12.2008

tak Viky má poprvé horečku, ale nevím, jestli je to nemocí, nebo že by ji rostly zoubky ://: snad to bude brzy v poho, je totiž podrážděná a protivka, ale my to zvládneme. Doma lítá jak drak, pořád jenom chodí sem tam a zase zpátky a sem tam... :qu: :qu: :qu: zajde si kam potřebuje a hlavně teda je mi pořád v patách :///: venku v botech ji to už taky celkem jde akorát nesmí být na chodníku nerovnosti, jinak šup a je na dupce :///: je to nádhera ji vidět, jak se rychle učí :\x:

at je Viky brzy v pohode,ikdyz jak sem to tak cetla :s: ona v pohode urco je :dance: . :s: ....deticky nemoce snasi az moc dobre,Peta taky,kdyz je marod,lita snad jeste vic :00: ....a normalne...my uz taky chodimeeeeee huraaaaaaaaa....vcera zacal,slavili sme jeho 1rok a on si to namiril pres celej obyvak,sem ani nestihla vzit kameru jak sem byla vykulena :00: :c:

In reply to by mamáček

ahojky mamáčku, děkuju za přání a možná to je na dobré cestě, dala jsem ji paralen a spala 3 hodiny v kuse :00: a teď jsem ji změřila teplotu a už v poho, tak snad to vydrží. Jinak Peťkovi vyřiď že mu přejeme vše nej k narozeninkám :k: :k: :k: :k: :k: :k: a že je mooooc šikovný chlapeček, že už chodí :one: :qu:

mozny to je ze to bude k zubum...jinak to chozeni je bombovy :D mala m uz taky zacala delat kroky a je z toho hotova :s: jinak jese ze neni snih co? jinak by se venku hur capkalo

In reply to by Johanka a Rozinka

no to jo, ale my s mužem sníh milujeme, a k Vánocům tak nějak patří tak nám chybí :s: jojo chůze u tak malých dětí je bombovní, malá už lítá jak torpédo, raději si zajde po dvou než by si měla odírat kolínka, ani jsem netušila, že to bude umět tak rychle :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka