pásový oprar

15.12.2008

Ahoj hojlky, můj taťka teď přišel od doktorky s tím, že má pásový opar....... vím, že to je nakažlivé,ale prý to dostat nemůžu, protože jsem měla neštovice!!!?Ale on je měl taky, a přece ho má, tak se mi to zdá jako blbost :jawdrop: Máte s tím některá zkušenost?? Nechci aby to mělo mimčo :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já měla pásovej opar jako těhotná, ale asi nějakej jinej druh, nebo nevim, ale každej řiká, že to strašně bolí. Mě to bolelo taky, trochu jsem kňourala, ale tak hrozný to nebylo. Ale muj muž, tenkrát 22 let, neměl nikdy před tím neštovice a najednou je chytil. měl je z toho mýho oparu. Miminku v bříšku se nic nestalo, ale kdyby byl malej na světě, asi by měl ty neštovice taky.

je nakažlivej a je to bakterie neštovic a proto když už měl neštovice tak se udělá p. opar. Pokud možno nebud s ním ve stiku než opar seschne pak už není nakažlivej,miminku to ublížit může asi bych si zavolala doktorovi co ted, protože vir měl v sobě minimálně pět dní, inkubační doba je u každého jiná ale 5-12dní. moje mama ho měla a já ho chytla po dvacetiminutové návštěvě přes celá záda A věř není o co stát

Ahojky, pásový opar klidně chytit můžeš, u mě na něj měli podezření na začátku těhu, ale vyloučili to. A doktorka mi hned dala neschopenku, že je to nebezpečné, že bych mohla někoho nakazit. Takže v tvém případě k taťkovi moc nelez ať to nechytneš, v těhu je to hodně nebezpečné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka