Ahojky ahojky

15.12.2008

Ahojky ahojky,
jak pak jste se měly o víkendu? Jsem to tu po pár dnech zase přišla omrknout a taky si tak trošku vylít srdíčko :( Jsme byli o víkendu u našich na zabíjačce ( no pro mě to byla spíše nuda protože mě nenechali nic dělat). To bylo všechno fajn a v pohodě až pak na návrat domů. Žiju s přítelem a s jeho dcerou a tak drahá dceruška byla o víkendu sama doma. Včera když jsme se vrátlii jsem zjistila, že mi leze do věcí, když nejsem doma. A navíc je tak blbá, že po sobě neuklidí, abych na nic nepřišla, ale nechá věci venku, abych to viděla. :? nechápu.... Abych byla upřímná mě to tak naštvalo, že bych si nejraději sbalila svých pár švestek a šla od nich. S tou holkou prostě nikdy nebudu vycházet. Už aby bylo mimi na světě!!! A jak se máte vy? A co přípravy na Vánoce, už hotovo?
Tak se mějte pěkně!!!

A jak je stará ta jeho dcera? V každém případě bych si s ní promluvila, normálně, v klidu a bez emocí, že se ti to nelíbí a že se to nedělá - jestli je to malé dítě, tak to dělá ze zvědavosti a prostě se chce podívat a nepřijde jí divné, že by ti to mohlo vadit... no a jestli už je puberťačka, tak ta zvědavost tam je taky a možná máš samé pěkné věci, které si chtěla vyzkoušet a možná i závidí a chtěla by je taky...
Jen bych tě chtěla upozornit, že jestli ti vadí už tak, bude to ještě horší, až se narodí malé... takže v rámci vzájemných vztahů je co nejlepší pokusit se navzájem spolu vycházet co nejlépe... ale nejdůležitější je si to fakt vyříkat a promluvit a snažit se ovládnout, abys nevybuchla vztekem nebo tak.... a nejlépe vy dvě mezi sebou, netahat do toho přítele, postavila bys ho do situace, že by byl mezi vámi dvěma... držím palce, ať to zvládnete a zvyknete si na sebe...

In reply to by Blue Jane

Ono bude slečně za pár měsíců 17. jsme spíše jako sestry, protože je ode mě jenom o 6 roků mladší (mám o dost staršího přítele). Tomu prostě nerozumím, kdybych byla lakomá a nic jí nepůjčila, tak nepovím, ale cokoliv chce, tak nemám problém a půjčím. I proto mě to docela doost zarazilo, protože jsem si myslela, že nemá k tomu důvod. O nic mi nejde, jenom o princip.
No to snad né, snad to takový problém nebude i s mimčem. Jakotak nějak vcelku vycházíme celkem v klidu, jedna druhou tolerujeme ( i když jsme těžce každá jiná) a naschvály si neděláme, ale jsou prostě věci, které mi vadí. Přítele jsem do toho nezatáhla, tak to snad zmáknem nějak v klidu si vyříkat samy dvě. :-)

In reply to by mala Jana

No jo... takže to se nedivím... mám 18 letou dceru a taky si půjčuje moje věci, šminky, kosmetiku, oblečení, i když má všechno svoje... tak to bude těžké, to ti nezávidím, on je to na jednu stranu už príma věk, na druhou je to ale ještě horší, ale v tomhle věku prostě mají dívky přímo životní potřebu používat věci matky nebo i nevlastní matky (to je děsný výraz, co?), protože to tak prostě cítí... i kdyby měla úplně stejné věci... a bacha, umějí žárlit na miminko víc než malí školáčci... i když to tak na první pohled nevypadá a umí to tajit, ale v hloubi duše se tím užírají a trápí... mohlo by to být horší, takže pokud je to jen v braní a půjčování osobních věcí, tak buď ráda, to je fakt prkotina...

In reply to by Blue Jane

No to zní opravdu docela děsně "nevlastní matka" ://: a o to hůř že mám rovnou takhle starou dceru :) hmm, takže se máme ještě na co těšit, no bezva. Do čeho jsem se to zase jednou uvrtala :) Taky mě už tohle napadlo, aby to nedělalo spíše škodu to naše mimi, ale řešit to budu až tu ten problém bude, zatím se pořád ještě mooc těšíme (teda nevím jak ta moje nevlastní dcera) Hmm, tak asi jo, tak snad to budou pořád jenom takovéhle prkotiny :) dík za útěchu

In reply to by mala Jana

Neboj, ona si zvykne, takových rodin je víc... můj přítel spolu se mnou vyhrál dva puberťáky a psa, dcera měla 18 a syn 15, takže přišel ke dvěma skoro dospělým dětem jak slepej k houslím... a funguje to... vyjasnili jsme si, co a jak a hlavně je důležité, abychom oba byli zajedno... u nás to naštěstí tak je... no a jinak bych ti mohla vyprávět, co taková sedmnáctka dovede... ale je to lepší a lepší... a souhlasím, problémy se řeší, až když jsou... a třeba žádné nebudou... třeba tě ta nevlastní dcera pěkně překvapí... naše Lucka už předem říkala, že hlídat nebude a když by náhodou jo, tak že bere stovku za hodinu a pak mi vyrazila dech, když chtěla, abych jí malou dala do kočárku, že s ní půjde ven... tak budu držet palečky, aby to u vás dopadlo dobře...

In reply to by Blue Jane

No snad jo, snad to i u nás bude tak nějak klapat. Jsme tady všichni pohromadě vlastně ještě ani né půl roku, takže se to snad bude dál a dál zlepšovat. :)

jééé, to mi připomíná přesně situaci u nás. Taky říká, že chůvu dělat nebude, že na to máme zapomenout, tak snad bude taky takhle šokovat :ww: a bude se občas o sourozence starat :) uvidíme.

In reply to by mala Jana

mam 17letou dceru a tohle taky nesnasim.Delala mi to taky.Tak jsem ji to pekne vytmavila,ze co neni moje,na to nesaham.A kdyz neco chce,at mi rekne.A res to co nejdriv nebo te to bude o to dyl uzirat.At je mezi vami jasno.A na druhou stranu je fakt,ze ti dnesni mladi jsou dost orazeni.Takze jim to nekdy ani nedochazi,co delaji.

In reply to by lena

Tak koukám, že to je snad skoro všude stejné... JSem na to jaksik nebyla zvyklá, u nás doma to tak nefungovalo ani mezi mnou a švegrou. Ale co no....takže dneska bude vážná debata, aby se to vícekrát neopakovalo :n:

In reply to by mala Jana

kolik ted spolu zije lidi,kteri maji z predchozich vztahu deti a nekdy ten konec nastane jen kvuli tem detem....ale deti vyrostou a vyprdnou se na nas...nebo,uz nas tak nepotrebuji.A tak nam zustane prave ten partner.Jo,kompromisi nejsou zadna sranda a nekdy to ukocirovat nejde...tak dejte rec a hlavne pisni,jaka byla reakce

In reply to by lena

no tak snad až tak daleko to nedojde a nějak se domluvíme. By mi bylo moooc líto, protože tatínka má fakt moc super a mám ho moooc ráda.
jo jo, určo dám vědět, jak to vypadalo, jenom dneska to asi moc veselé nebude, protože jí navíc přítel přišel na to, že nechodí do školy, takže bude mazec i tak ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky