kolikrat denne s mimcem ven?

15.12.2008

ahoj maminky kolikrat za den chodite s mimcama ven?my sme zatim vzdy chodili jednou denne odpoledne po obede tak na 2 hodiny.ted si ale rikam zda nechodit dopoledne a pak odpoledne..jak to mate vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, Kačenka má 7 týdnů a je venku od rána do večera, máme rodinný dům, tak ji šupnu za dveře, dám chůvičku a je spokojená

já chodím většinou odpoledne na 2 hodiny, dopoledne se Zdéňa naučil spát v postýlce, tak jsem ráda, aspoň doma něco udělám.Když příjdeme odpoledne domů, tak to strašně letí, je večer a skoro nic neudělám. :00: :s: :a:

moc to neřeš. Já u prvního mimi taky běhala dopo i odpo, jenže teď je první mimi prvňáček, kterej, když dorazí ze školy nechce jít ven a nechce být sám doma, takže se odpo ven těžko dostanu. Chodím tak na hodinu denně, dřív jsem to prožívala, teď vím, že když to nestihnu, tak se nic nestane.
A krom toho už jsem se tady ptala , malá nechce být v kočárku, takže chodím s mimivakem. Včera jsme takhle absolvovali živej betlém na nádvoří, malej se cpal staročeskýma plackama z černé kuchyně a malá chrupkala ve vaku. Měla jsem strach, že je jí tam zima, ale je tam termovložka, ručičky měla teploučký, takže v poho. Takže jak říkám, jak to vyjde, tak to vyjde. Já musím odpo dělat úkoly s malým a číííst a čííst, poněvadž nám to nejde.

já se snažím chodit s malou ven 2x denně...dopoledne do obchodu a odpoledne kolem půl čtvrté až čtvrté tak na hodinu a půl...mě se zdá, že malá potom lépe usíná.....příjdeme, ještě se trochu vylítá doma, pak koupel a hají :'zz):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka