Letní dovolená

15.12.2008

Já vím že to sem nepatří, ale zajímalo by mě jestli někdo plánuje nějakou dovolenou v létě k moři, my chtěli letět, penízky máme, po novém roce jsme chtěli vybírat dokud jsou všude slevy, jenže já teď nevím jestli je to dobrý nápad, všude se něco děje, chtěli jsme Řecko ale tam už nechci :) všude je to sam terorista a kdesi cosi a ještě do toho ta krize, tak nevím jestli nemáme raději peníze schovat na horší časy :?

Ahojky Mončo, tak je to asi individuální , ale v Řecku jsem byla 2x a už bych tam teda nejela bo to srovnávám třeba se Španělskem či Egyptem a to je nebe a dudy :n: V Řecku jsem byla na pevnině pod Olympem....moře nečisté, prostředí šlo ;) a Kréta? Moře už lepší, obrovské vlny, ale pak jsem to srovnala s Egyptem a Řecko už né teda. No ale každá země má své kouzlo samozřejmě a asi bych to neměla srovnávat :n:
Jinak Mončo bych brala určo Last-minute, to se finančně vyplatí a letadla se vůbec neboj, to je paráda :dance: :one: :\x:

tak pockat je dulezity.Letos jsme byli na Gran Canarii.A nez jsme vyjeli,ten muj porad sedel u netu a zkoumal ceny.On to teda zajistoval vsechno sam,ne pres cestovku.Cestou jsme toho dost zazili.Hlavne tam,kdyz letadlo neodlitlo,byla nejaka zavada v elektrice.Za tyden tam taky spadlo letadlo.Myslim v tom Madridu....Mela jsem s cele dovci obavy,ale ten muj chlap si poradil ve vsech situacich.Mel pocit zodpovednosti za nas za vsechny....Jak se mi tam ale moc nechtelo,tak jsem si to uzila.Neverila bych,ale starosti mi z hlavy nejak vypadly a fakt jsem si odpocinula....Kdyz ty prachy mate,jedte,urcite odpocinek potrebujes..

ahoj, tak my se chystáme za tchánovcema do Panamy. Mám z tý cesty hrůzu, nikdy jsem neletěla letadlem, a hned napoprvé tak daleko a s malým. Všichni mi říkají, že on to ovšem zvládne mnohem líp jak já.. tak se snažím věřit.. a přemýšlím jak moc panáků předem si můžu dát aby mě ještě pustili do letadla :D :D :s: :s: :s:

In reply to by Hankitacz

:s: :s: :s: :s: :s: ...když sem letěla poprvé (a asi naposled), tak jsem si musela dát loka slivky....bylo mi dobře, ale seděla jsem vedle nějakého chlapa, který se celou cestu držel jednou rukou za sedadlo před ním a druhou za pusu, aby se nepoblil :s:
a malý to zvládne, děti tohleto prý zvládají lépe než dospělí a lepší je prý letět v době, kdy má dítě třeba spát (horší jak posunou odlet :s: )

vzhledem k tomu, že provozuji cestovní agenturu, tak mám docela objektivní přehled. U nás se cca 30% zájezdů prodalo na First minute a 70% na Last minute. Pro lidi, co jich jede víc a nebo chtěj pobyt v Chorvatsku či Itálii, tak je lepší si to zajistit dostatečně dopředu. Ale letecké zájezdy se vyplatí počkat na Last minute. Vždycky jsem klientům našla perfektní dovču a za málo korunek. Snažím se ceny stejného zájezdu porovnat u více cestovek a klienti jsou z 95% spokojeni. Když budeš chtít poradit tak písni a dám ti meila.

ten muj dělá v cestovce tak počkame na ůast minity ale až na podzim on by chtěl thajsko a já asi portugasko pac s deckem do thajska se mi nechce to pozděj sami bez malý v lete si dame jen anglii u přibuznejch a čechy

my tedy příští rok pojedeme do prd..prý je to hodně žádaný..penízky nemáme, takže až další rok..teď jen na chatu, ale já stejně nemám moře ráda..tedy jen na pohled, ale na koupání moc nejsem, na opalování taky ne, takže tak..:-)

Ahoj Mončo.. :) být váma, tak počkám jak píšeš.. podle toho jaká bude ve světě situace, a pak jedu na last minute.. :) vyjde to levnějc.. my plánujem španělsko nebo kanáry, nebo v zimě alpy .. ještě nevíme.. taky to asi necháme na poslední chvíli.. :) teĎ se všude něco děje, takže uvidíme..

Ahoj, ja bych v lete urcite chtela zase nekam vyrazit! My byli letos na Krete, to bylo Kubickovi 6 mesicu a bylo to fakt super! :) Kubicek i my jsme to zvladli vyborne. Leteli jsme v zari na last minute :) Takze ja doporucuju klidne vyckat na nejaky last...

In reply to by Monča K.

no, byli jsme presne tady http://www.fischer.cz/online/cz/dovolena/recko/kreta-heraklion/analipsi… bylo to kousicek k mori, vsude tavernicky, vecer jsme popijeli a kecali na balkone...takovy klidnejsi misto! meli jsme tam pujceny auto, tak jsme trosku i cestovali, ale spis jsme se jen flakali :) jinak na ten last to vyslo kolem 23 000 pro 3 lidi na 10 dnu( byl ta s nama jeste jeden par s ditetem a ty to vyslo na 40 000...)...ale Kubicek to mel zdarma a zdarma jsme meli i na pokoji pripravenou postylku:)

máma letí s manžou v červenci do Egypta,fakt hotel luxus, jídlo měli takové,že je neposihla ani faraonova pomsta,bylo tam hafo ještě menších dětí než Fíla a tam je zakopanej pes. Bojim se ho pustit, za prvé co letadlo,nikdy neletěl, co změna prostředí bez mámy, že ho neuvidim jak se bude chovat až poprvé zvidí moře,za další teroristi, na druhou stranu bych mu to přála, kvůli zdraví,zážitku ale.... no nic nepojede,už jsem se tak rozhodla,ale tobě bych poradila třeba Mallorku nebo co neni tak daleko kvůli cestování. Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

známí byli v Egypte s ani ne roční holčičou a v pohodě, my taky nikdy neletěli, a já chci jedině letadlem, no a to že bude bez mámy to musíš vědět ty jestli to vydrží. Já se hlavně bojím toho že se teď všude něco děje, včera jsem viděla co se děje v Aténách a fakt mám strach někam jet, na mallorku nemáme :!k: teda já nevím, ještě jsem nekoukala na ceny

In reply to by Monča K.

:!k: a Mallorka je drahá,pokud chceš slušnější dovolenou a ne žít tam jak chudý příbuzný,není drahá třeba Djerba,ta taky není letadlem daleko asi 2,5 hodinky,to by malá zvládla v pohodě si myslím, no ikdyž člověk nikdy neví co děti udělají,přeci jen ten tlak do oušek a já vim,že to není až taková cizina,ale co jet na Slovensko,tam je krásně a mohli by jste i autem :) Gabča,Filípek,Domčulka

Čau Moni jestli chcete k moři, jeďte do Bulharska. my byli s mojim vloni a bylo tam super. Je tam levně to je hlavní a moře relativně čisté.Nám se tam moc líbilo fakt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka