Holky holky...

15.12.2008

Ahoj Berušky,
tak bych to měla za 3 dny dostat. Jsem nervní jak pes. Teplota je furt nahoře. Ty hormony se mnou mávaj uplně brutálně. Fakt hrůza. Do toho mi matka dělá peklo na zemi. Když jsme u ní s dcerou bydlely tak se na ní upnula až nepříliš zdravě a nemůže teď vůbec rozchodit že mám svůj život, svojí rodinu a že ona je JEN babička. Naplánovala si že Eliška bude chodit do školy tam u nich a teď je uplně nepříčetná z toho že jí chci přihlásit do školy v našem bydlišti. Logicky. Nebudu jezdit 20 km tam a 20 km zpátky když máme školu v bydlišti ze :jawdrop: ? Prý na mě pošle sociálku aby zkontrolovali jestli se o Elišku dostatečně starám. No mazec. :O :n: Do toho ty zplašený hormoni a včera jsem to už nevydržela a otevřeli jsme si s mužíčkem lahvinku. No jenže to mě popadla pak mánie že je proti mě i on a tak jsme se nějak nepohodli. Teď už to je urovnaný a ráno jsme se tulili až jsme z toho přišli pozdě do práce :ww: :dance: :qu:

No tak to je tedafakt mazec,díky Bohu za mou mamku ta je milionová :) A ty babulo ty o své MS vůbec napřemýšlej,protože ju uvidíš až za 9 měsíců chápeš??!! ;) :a:

In reply to by kesja

jé jéj, kéž by. :\x: Já bych se snad štěstím po... :qu: No a tohle až se dozví matka, že chci další dítě, respektive až budu těhu protože dřív jí to neřeknu, tak budu uplně největší blbka na světě a bude to vyřešený... :s:

Teda tak to je mazec :s: :s: :s: halvně že s mužíkem jste se zase udobřili:-) :dance: :dance: ta máma tvoje mi připomíná mojí mámu a to nemám děti ale občas si říkám jak můžou byt mámi tak hnusný ke svým dětem a to že některé mami to umí! asi jako ta moje proto jsem jí vypustila ze života a mám klid :s: :s: ale zase by se nemělo tohle dělat ale někdy je to fakt lepší v mém případě určitě :jawdrop: to je stejnak divný vid že ty mámi se s tím špatně smiřují že už ti nemůžou poroučet asi si moc zvykly :s: :s: :s:

In reply to by powynka

no to je právě to co na tom vůbec nechápu. Kde se v nich ten hnus bere? :( :sick:
Nevim asi cejtí že zůstane k prdu a sama no ale to timhle stylem fakt zůstane. Nevim jestlí jí dokážu vypustit. Asi to nepůjde hlavně kvůli malý. Ta jí má ráda jenže ona z ní dělá tak neschopný dítě až to nechápu.

In reply to by ajsha

kdyz byly male 4 roky,prestehovala jsem se od rodicu za pritelem.Nejak hodna jsem nebyla,ale o dite jsem se starala.S matkou jsme pak nejak prstaly komunikovat a ona mi jen psala dopisy,jaka jsem spatna matka,ze se o decko nestaram a ze na me posle socku.Nemohla jsem uverit,ze mi to pise moje vlastni matka.Ty vztahy jsme nikdy nejak dobry nemely....Lucce je uz 17,kdo vi,co o me matka pred ni vykladala,jen vim z doslechu,ze to hezky nebylo...Napadlo me,tenkrat,ze to budu resit ja a ze ji zakazu styk z vnuckou,ale nakonec jsem to neudelala.Holka ji mela rada a nakonec by se to obratilo proti me.Ted uz je to mezi nima jiny.Holcicka ji vyrostla a uz babicku tolik nepotrebuje.

In reply to by lena

To je přesně ono. Taky jsem si pozlobila. Byla jsem moc mladá na dítě. Teď bych samozřejmě hodně věcí udělala jinak. Ale zas na druhou stranu žádný obrovský průsery jsem nedělala, do práce jsem chodila, ostudu jsem jí taky nedělala tak nevim. Prý jsem nevděčná, že pro mě udělali hodně a že já se jim takhle odměnuju. Táta mě dusí tim jak mámě strašně ubližuju a jak je na tom KVŮLI mně špatně. Nechci přerušit u Elišky styk s babičkou i když bych to udělala nejradši. Ale vim že to nic neřeší a bylo by to proti mně. Taky jsem tomu nemohla věřit a řekla mi to do očí. Zůstala jsem jak opařená. Jen jsem jí řekla že v tom případě se spolu nemáme o čem bavit. Už skoro týden dělá uraženou a ani se neozve. Já jí volat první nebudu. Ne z trucu ale aby si uvědomila že nejsem hadr na podlahu...

In reply to by ajsha

a jak me spatne vychovala.Na to jsem ji rikala,ze snad ziju poctive,nekradu chodim do prace,dokazu se sama o sebe a kdyz jsem zustala s holkou sama,postarat.Ale uz jsem rezignovala.Bracha ji vzdycky nekam posle,ja to neumim.Takze ted uz to neresim,ona se nezmeni.Sice me obcas nejaky jeji vyrok zamrzi,ale mam vedle sebe oporu a to je to hlavni.....az ti mala vyroste,tak to bude jiny....Bude mit kamosky,kluka a diskoteky.A s tim se ty babicky tezko smiruji,ze to mrne vyrostlo a uz je tak nezboznuje...Nezbyva,nez vydrzet.Hodne stesti a pevny nervy!

In reply to by lena

No tak to by jsme si tady mohly založit klub našich hrozných a nesnesitelných matek :s: :s: :s: :s: já taky nechápu o co jim jde jen si říkám jestli nebudu po ní že to co mi vadilo na ní nebudu dělat svým dětem :n: :n: to bych fakt nechtěla, ale až budu těhotná tak moje máma se to dozví až porodim nebo by se taky mohlo stát že z ní potratim jak jí znám :s: :s: kolikrát si říkám že máma měla sny o tom jaky by jsme měly byt a tak ale už si neuvědomila že to co delame jsme mi a že nemůže byt podle jejich myšlenek užasny a dokonaly :s:

In reply to by ajsha

No naštěstí už ted vím že až já budu mit dítě tak mojí mámu ani nepozná a kdyby jí chtěla poznat tak jí bránit nebudu ale ona pak zjistí co to je za babičku a stejnak by k ni nechtela já jsem se odstěhovala daleko od ni:-) a je mi fajn a to je jasné máma je jen jedna a zase tak špatný to si nebudeš mit vid, a malá už je na ní zvykla a zná jí takže co ti radim. ignoruj a prohlašuj si pořád svoje a řikej ji pořad to samy ono jí to snad přejde to vís se cítí asi odstrčená to moje máma ta si udělala ještě dvě děti aby nebyla sama a mohla někomu poroučet takže mám 2 brachy o 20let mladši a to je pak husty:-)

:a: Ahoj,ty naše Beruško,však ono se to zase urovná uvidíš.Ale pravdou je ,že včera byly opravdu erupce,i já jsem byla nějaká rozladěná na svoje okolí.Dnes je mi už líp tak doufám,že tobě taky.Jinak s tou školou máš pravdu a neboj mamka se stím brzo vyrovná.Jsou to ale starosti,budu ti držet palce. :a:

In reply to by Mimčo

Děkuju!!! ;) Kdyby se aspoň ten mimas povedl :cc): Je mi na zvraceni a motá se mi hlava. Ale to je spíš z toho že jsme sli spát ve 3 :ww: Ale začíná mě píchat na jedný straně takže to každym dnem ještě ke všemu dostanu. :r: Děkuju za podporu. :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka