krásný dobrý den

15.12.2008

Ahojte kočky, co si myslíte o tom: minulý týden jsem měla ovulaci, pěkně jsme ji strávili s přítelem v ložnici, no a asi 2 dny mě pobolívá v podbříšku, jako před ms. Ale ty mám dostat až na silvestra. Navíc dnes ráno mi bylo pěkně na zvracení, sice jsem nezvracela , ale musela jsem žaludek pěkně klidnit. Myslíte si, že to jsou příznaky těhu? To by bylo super, ale bojím se radovat, budu zase sklamaná :§) . Když si udělám těhu testík ještě před ms, má to cenu? děkuji za případní odpovědi. vím, že je ještě hodně brzo, ale zajímalo by mě, kdy se dá poznat těhotenství :00: .

každá píšete, že bolest značí zahnizďování...kéž by, jsem napnutá a zvědavá. Škoda, že to nejde zjistit dříve. Při prvním těhu jsem taky očekávala MS a bolel mě podbříšek tak jako při MS , takže jsem si říkala, že to musím dostat hned nejpozději zítra. A najednou dva týdny a pořád nic. Těhu testík mi krásně vyšel až po dvou týdnech, předtím byla druhá / nepatrná. Doktorka pak říkala, že tu bolest způsobuje roztahování dělohy, tak jsem byla klidná. Teď mě podbříšek bolí už teď. No uvidíme...písněte tady pak koncem měsíce jako svou odpověď jak jste dopadly....držím všem pěstičky!!!! :one: :one: :one: :one:

Ahoj Mikitko,
to jsem na tom taky tak nějak podobně. Měla jsem teda ovu už asi před 14 dni a s mužíčkem jsme na tom leželi od rána do večera. Taky mě pobolívá podbřišek jako před ms. Jsem podrážděná a ospalá. A vytekl ze mě narůžovělý hlen tak tak maličko v koutku duše doufám že tentokrát by to snad mohlo. Za 4 dny to mám dostat takže se uvídí :( A tobě držím palečky at to je mimi :one: :cc): :one:

:cc): Ahojky to jsme na tom teda dost podobně i já tento měsíc doufám,že to vyšlo.Test si nedělej dřív jak po jednom dni spoždění.Nic ti neukáže protože je to moc brzy,jinak bolesti v podbřišku značí zahnízdování.Tak si budeme nevzájem všichni držet pěsti. :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):

Ahojky, tak já měla snad ovulku minulý týden taky a hodně jsme snažílkovali taky..... mě teda nic nepobolívá, ale na testík je určitě ještě hodně brzo... já to mám dostat kolem Štědrého dne a určo dřív jak po něm si testík dělat nebudu, udělám si ho až budu mít zpožděnou ms, protože to fakt nemá dřív cenu, můžeš být pak hodně zklamaná.... a testík by ti teď stejně nic neukázal, na to je příliš brzo.... ;) ... takže držím pěstičky, vydrž to a na testíku určitě na konci měsíce objevíš // :a: :one: :dance: :c: :\x:

no já taky jsem snad měla ovulaci a podbříšek mě bolí taky. Ale test si nedělej, nemá to cenu, je to moooooc brzo. Já čekám ms 26.12. No uvidíme. Těhu příznaky jsou podle mě hodně brzo, ale kdo ví....čekej, teď už nic neuspěcháš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka