Holky pomoooooooooooooooooc

15.12.2008

potrebuju poradit s FIRKONEM za dve hodky vyrazit a snazim se udelat sportaka a nemuzu nikam zacvaknout boudicku.. nema nektera na netu navod nebo fotku kde to ma bejt zacvaknuty?????? dohaje.... luzko uz mam, nanoznik taky. ale nemam kam upevnit boudicku :(

In reply to by Gasinka.

s pomoci chytreho chlapa jo... ja porad nemohla pochopit kam se upne striska aby byla jako vypnuta.... a ona ma patentky na pevnou korbu a gumicky na sportaka a autosedacku :s:
Pak byl jeste celkem problem ho slozit do auta.. ja ho za ty skoro tri mesice nikdy nerozkladala :s: a opet to vyresil chlap....
Musim je teda pochvalit verejne no :one: :one: :one:

Ahojdá Hani já ho mám, teda trojkolu, ale myslím že to bude vše stejný! Já jen sundala tu boudičku z hlubokýho a zatvaklo se to ve stejným místě jako je to u toho hlubokýho, nic dalšího se nepřipevňuje!

Jé, to je snad poporodní demence... ty hledáš návod a já ti napíšu, ať se do něho mrkneš... jdu si dát kafe, asi ještě nejsem pořádně probuzená a to bude za chvíli oběd... ach jo... to je se mnou špatný... ufff... :00:

A nemáš k němu návod, jak na to? My máme Cortinu a tam je to krásně názorně ukázaný přímo s obrázkama.... ale do návodu se člověk dívá vždyck až když všechny pokusy selžou, že jo? ;) ;) ;)

Ahoj Hani, a kterej typ kočárku máš? Já ho teda doma nemám, ale na netu vidim, že je jich víc druhů quatro, twist...možná někde najdeš telefon na prodejce, kde by ti poradili, nevim..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka