co se děje :o(

15.12.2008

ahoj holky, dneska mám dost, :§) :§) :§) malej se od včera budí hrozným stylem, což by nebylo tak hrozný, jako to že jí, v noci mi vždycky vypije 90ml a spí 2 -3h a zase chce jíst :00: :00: že by to byl růstovej sprut v 7,měsíci???? dneska to bylo: v 19.30 vypil 130ml+prso, ve 21h 90ml, ve 23h prso, ve 2.20h 90ml, a v 6h prso ale už neusnul a v 7.30 dostal sunar ale vypil jen 40ml, tak já nevím, nebo že by zase další zuby? ale baští normálně :?

taky bych potrebovala zarucenou radu :\/: ....moc te nepotesim :n: ...Peta ted oslavil rok a spani stale stoji za prd :( ....mozna tak 2x do tejdne se vzbudi treba jen jednou,ale jinak ma dny kdy chce jist po 2-3hodinach :00: ....takze zadna olympiada.Holt doufej ze bude lip :k:

Ahojky!
Nám je 5 měsíců a na noc pijem Hami hajaja a usne mi v půl šesté nejpozději v šest a budí se na jídlo kolem čtvrté. Já už teda mlíčko nemám, takže pije jen z falšky, ale zdá se mi, že ti dělá to co mě ve čtvrtém měsíci, když jsem začla přicházet o mlíčko. A doktorka mi řekla, že je to tím, že má málo přes den a v noci to pak dohání. Mě teď na noc vypije cca 260ml. Dávám 240ml vody a 8odměrek. Ale hodně se to reguluje podle váhy a né podle věku! Mě doktorka, tvrdila, že to pije hrozně moc, ale pak jí došlo kolik váží a jak je velký a řekla mi, že je to v normálu. Pája má 74cm a 8,88kg.

In reply to by Meduzka

no je fakt že já toho mlíka už taky nemám, spíš to má na žízeň , takovou trošku, ale stačilo když jsem ho v 19h nakrmila sunarem (150 - 210ml) a spal do 22h, to jsem mu dala prso a spal mi do 5h, no a od včera tohle :00: :§) děkuji, zkusím to hami hajaja. :'zz): :'zz):

ahojky,tak nam tohle trva uz asi skoro dva tydny.....terinka se budi casto v noci a chce jist.Zrovna dneska tady zadam o radu ohledne kase.

In reply to by terinka

ahojky teri, už jsem si to přečetla, kaši jí klidně zkus dát, já mu první udělala řidší do flašky ale i tak se brzo unavil, a nevypil to všechno, tak jsem mu jí dávala hodinu před koupáním lžičkou a bylo to dobrý a po koupání mlíko, ale včera když jsem mu udělala víc kaše - všechno snědl, tak mi to po hodině vyblindíl :00: :00: tak taky nevím :§)

Tak Davidovi budou 3 mesice a obcas kdyz se probudi a ma jakoby hlad tak to zazenu dudlikem... ale taky se mi budi po 3 hodinach.. jenze on vymlaskne 150 ani nemrknu.. a ze by spal dyl??? ani omylem :( a jak uz tu nekdo rikal rustovej nemusi byt nutne ve 3 a 6. zalezi na diteti....

In reply to by Hanina.Vohánková

jéééé jee, já když mu dám dudlík tak ho ještě víc naštvu :00: :00: :00: dneska jsem to ve 2h zkoušela i s vodou, ale kdepak, řval nanovo a musela jsem jít udělat ještě mlíko :00: tak budu doufat že je to teda růstovej sprut a brzo to bude zase dobrý :!k: :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka