ma to taky nekdo tak?

15.12.2008

Holky, prosim vas...mela jste taky nekdo tehu, ze vam nebylo vubec nic? Ze zacatku jsem mela ty krece..ale ty uz nemam a jinak se necitim proste vubec tehotne..nic me neboli, nikde nepicha, spatne mi neni, jen v noci chodim parkrat curat...ale to je vse...k dr jdu az pristi tyden...tak mam proste strach, aby bylo vse ok...od kazdeho jen ctu, ze mu neni dobre..tak si delam trosku starosti..diky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj mě celých 9 měsíců,taky vůbec nic nebylo,kdyby mi nenarostl pupek tak ani nevím,že jsem těhotná :s: A porod jsem měla taky bez bolesti.Takže vše v pohodě. :one:

Schatzeli, neblbni. :-) Buď ráda, že je ti dobře. :k: Moje mamka i ségra v těhu bez problémů, nevolností a vše bylo OK a mě se smály, že jsem si to za ně asi vyžrala, já skoro nebyla schopná fungovat jak mi bylo zle. Buď ráda, že je ti dobře a užívej si to! :k:

neměk vůbec žádný stracj já měla celé těhotenství jako ty bez nějakých příznaků co má skoro každá těhulka.Vůbec jsem neměla chutě ani jsem nezvracela kdyby mi nerostlo bříško, tak ani nevěřím, že jsem těhulka.No a teď mám5. měsíční holčičku je čiloučká a zdravá.Přeji krásné těhu a hezky si to užívej dokud to jde.Já měla těhu hezký, ale u porodu jsem si to vybrala nechtěla jsem se dva dny otvírat ..................

Ahojky. Tak to ti závidím. Já jsem ve 13tt a furt bleju a bleju. Už mám 13 kg dole, vynervovanýho manžu, mamka je na přášky.... Prostě super. Buď ráda. Naší mamce, když byla těhu, vůbec nic nebylo. Ani se mnou, ani se segrou. Ještě se mnou dělala v 8. měsíci zkoušky na vejšce, normálně skoro každý den celou dobu dojížděla do školy cca.60 km, a obě jsme zdravý. Vůbec nic necítila, jen měla obrovský buben :s: Těšila jsem se, že to budu mít po oni, a ono prd. Spíš si to vybírám, nejspíš několik generací zpátky i napřed :00:

Vůbec neměj strach, každá jsme jiná a každá to máme jinak. užívej si v klídku toho že jsi těhotná a že můžeš vše bez omezení. Mám tři kamarádky co neměly vůbec žádné příznaky...prostě těhotenství úplně bez problémů. Já jsem ten opačný případ...zvracení od rána do večera celých 16 týdnů, bolesti prsou, podbřišku...stoupání váhy už první měsíc, a to nemluvím o tom co bylo dál. Ale vše jsem zvládla. Prostě každá máme jiné tělo a každá to vnímáme jinak. Buď ráda, že budeš máma a to ostatní neřeš.

Ahojky!!!Tak to tě určitě uklidním!!! V prvním těhu jsem opravdu ode dne otěhotnění až do porodu vůbec nevěděla,že těhotná jsem.Jak ty píšeš,prostě mi totálně nic nebylo,dokonce ani to bolení bříška,které jsi měla ty. Bříško se mi začalo klubat až tak v pátém měsíci a k porodu jsem jela s polovičním bříškem,než co mám teď. Každé těhotenství je úplně jiné!!! Važ si toho,že nemáš problémy a užívej si těhu!!! :a:

SilvieS

Jen buď ráda, co by za to daly ty, které pořád zvracejí. Mně taky nic nebylo, jen se mi točila hlava, byla jsem unavená a chodila pořád na WC. Teď už je to trošku horší, čím víc se to blíží a bříško roste, tak se přidávají různé bolesti, ale kvůli naší holčičce vydržím všechno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky