Terinka me vysava :-)

15.12.2008

Tak holky dnesni noc jsem mela malou v posteli a porad byla prisata u prsa }:)
Takze ja jsem se nevyspala......Dneska bych mozna zkusila dat kasi na noc.Ja vim,ze jsem desna a otravna bo to tady bylo uz xkrat,ale presto mi prosim poradte jakou kasi a jak ji to mam dat lzickou??Ja si nejak nevim rady.....Musim ted bezet za malou a pak si prectu co jste mi hezkyho napsali :\x:
Dekuji mooooooc :a:

Ahoj terinko,snad u vás ta kaše pomůže,ale nedělej si iluze :n: máme stejný problémek,já dávám kaši už několik dní a krom toho,že usne krásně,tak žádná změna-vstává pořád stejně...nejdřív jsme měli rýžovou od Nutrilonu,teď jsme zkusili medovou od Sunaru a lžičkou.

my dáváme taky kaši rýžovou od Nutrilonu (je fakt chuťově nejlepší, ostatní nejsou špatný, ale nechutnaj ani mě :-D Vojta miluje banány,ale banánovou kašičku ne (od Hami-nedávno jsem ji koupila a nejede mu) přimíchávám do té čistě rýžové...a dávám ji ze zjištných důvodů z flašky.... on flašku může...nedělá mu problém....dávala bych ze lžičky proč ne,ale Vojtí se tím dundáním unaví a pak hned hezky usne.... tak dej vědět jak jste dopadli... (Vojta po kaši spí 11 hodin....po 200ml jinak nutrilonu vypije max. 120) - je mu 5 měsíců a týden

Ahojky, nám nejvíc chutná rýžová od nutrilonu, je taky nejdražší, ale ostatní nám moc nejedou..:-( A na noc jsem normálně dávala mlíčko nutrilon, ještě po kaši...

Ahoj, taky jsme tuhle noc hůř spali.......on spává krásně, ale jak teď rostou zoubky, tak hůř usíná.......a pořád cucal a cucal, taky jen kojím , ale už nám je zítra 6 měsíců, tak brzy začnu taky přikrmovat. Já bych dávala kašičku do lahvičky, jestli ti to vezme....náš Honzík nechce ani dudlík, tak nevím, jak budeme s flaškou bojovat?! Po kašišce se to upraví. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka