Chodíííííííííííí :-)

15.12.2008

Ahoj Holčiny, tak včara večer udělala Monča svoje první samostatný krůčky!! :qu: :\x: je to úplná nádhera, vypadá tak kouzelně když jde, já jsem úplně nadšená... :h: :h: :k:
Taky se už pěkně tulí a dává pusinky..umí berany, brany, paci, paci a pá, pá...ale ne vždy se jí chce.. :c:
Jakpak se máte? Vůbec sem nestíhám chodit v období pečení!! :n: :n: :n:

Ahojky Borůvko, Monča je šikovná... Teď teda začne pořádný frmol :-) Tak to naše ďáblice ještě nestojí, jenom se plazí a sem tam leze po čtyřech. Už se taky ale těším na ten první krůček, i když to teprve začnou ty modřiny :r:

Ahoj Borůvko. Máš to ale moc šikovnou holčičku. To je super pozorovat ty pokroky, že? Mikulášek zatím chodí jen v postýlce dokola a staví se kolem nábytku, ale už se taky moc těším, až bude chodit sám. Ale na to má ještě čas :)

In reply to by Zuzu

No my taky máme čas..:-) jakmile Monča začala takhle chodit, jak ty říkáš, tak ji to ještě skoro dva měsíce trvalo, než udělala krůček sama..:-) Pokroky jsou nádherná věc!! člověk je tááák hrdej, jakoby to dokázal sám.. :c:

to vám gratuluji... :\x: já taky nestíhám...ale už dlouho s tím naším čertíkem...jdu ted na linecké,nebo zas nic nestihnu,u nás má půl rodiny od manžela narozky v prosinci,tak pořád někam musíme na návštěvy :s:

In reply to by Princezna

děkujeme proncezno!! :-) já taky nestíhám, už 9 měsíců a kousek..:-) my pečeme s mamkou (tchýní) a to je pohodička..když Monďa zlobí, tak si s ní jedna z nás pohraje..no prostě super a něco udělala mamka sama a něco zase já, no prostě ve dvouch se to lépe táhne..:-)

a máte po srandě, mamko :!k: ..nee...dělám si legraci, Monča je šikulka, úplně si ji představím s tím svým věčným úsměvem na rtech :s: :h: :h:

In reply to by Borůvka

určitě vetší....já jsem malé chytla nohu a obmalovala ji prupiskou a dala to tchýni sebou...podle toho s prodavačkou (která to mimochodem doporučila, abych ji tu nohu obkreslila) vybrali velikost a ještě malé dali botky vyzkoušet :ww:

Ahoj Boruvecky,
tak je teda sikulinka.Jinak vim o cem mluvis,ja vcera i s manzou brecela jak maly stal,drzel se jednou rukou sedacky a rajtoval po tech nozickach a desne se smal.
Jsou to naherny skoky,ale ted uz nebudes vedet kam driv s ocima :c:

In reply to by Simik

já už jsem psala dole..nejhorší právě bylo, jak se sama snažila stát bez držení a furt padala, teď už je šikovnější..a jelikož už tři měsíce leze po čtyřech, tak doufám, že to nejhorší máme za sebou..:-) Vám taky moc gratulujem!!

Jé to je super. Pamatuju si na tvé bříško, ketré bylo fakt kouzelné a teď už je Monička taková šikulka. Gratuluju!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka