nechápu jak to Vojtí dokázal :-))

MarcelaK1
15.12.2008

ahoj holky, to musíte vidět...ráno mě Vojtíšek vzbudil a tak jsem ho v polotmě chtěla pohladit po hlavičce...a ejhle....ona tam nebyla...ale mlely tam sebou dvě nožiska....nechápu jak to dokázal, ale otočil se o 180° jsem z toho jelen.... a taky mrkněte na první pokusy o hačání.... pochopitelně jsme museli fotit mega rychle...páč pak se hned zbortil :s: :s:

Ahoj Marci, nám takhle Gabča taky cestuje už od 3 měsíců... několikrát se v noci vzbudila o hodinu, dvě dřív, protože jí nejspíš byla zima, ležela naštorc v postýlce vedle peřiny a nohy měla ve šprušlích... a když ji tam nechám jen na hraní, tak to dělá otočky jak hodinová ručička... nebo když si hraje na hrací dece... jsou to prostě divočáci, ty naše děti...
A Vojtíšek je šikulka, jak se pokouší sedět... ještě chvíli a zvládne to sám a ty se jen nebudeš stačit divit.. a než se naděješ, bude chodit a utíkat :-)

Jooo, tohle známe, to se nám stávalo často:)))! Vyřešil to pytel na spaní a už není cestování..!:)))

In reply to by MarcelaK

Marcííí...Vojta je šikulka...hele náš Štěpula spí v pytli taky a je to super..a Flori od ségry už mu jsou dva a půl roku a taky v něm spí, jinak neusne..jel to lepší, jak peřinka...aspon se neodkope, ve Vojtově případě, neodtočí :-)

Ahoj, ty hačací fotky jsou nádherné! Aspoň ho ten plyšák podpírá....kolik malému je? Nám bude zítra 6 měsíců a tohle jsem ještě nezkoušela, nechci ho nutit....ale taky se volně pohybuje po místnosti (dám ho na hrací deku a on je za chvíli celý na koberci), a to zatím neleze, jen se plazí, ale na kolínka už se začíná stavět.

In reply to by MarcelaK

Hele to se ale Štěpán tedka poslední dva týdny taky snaží...pořád cpe hlavu dopředu a chce si jakoby sednout :-) a já furt mudrcuju, proč to dělá..a on chce hačat..a to nepase koně..lenoch lííííííínej.
Hele Marcííí..jestli nechceš ten pytel kupovat, můžu ti jeden poslat na zkoušku, po Florianoj. Není uplně novej, toje jasný, ale na zkoušku...co ty na to? Štěpulkoj je ještě velkej a my máme navíc asi tři :-) který mu střídám, páč je věčně zeblitej po tom blbým nutrilonu :-)

In reply to by Wikina

pod strom... beru, ale děkujeme....jsem zvědavá co vymyslí do rána dnes... je to blázník...čoveče teď si rozmyslel že on pást nebude....a místo aby pěkně držel ručky pod sebou tak je rozplácává kolem sebe...je to náš pako malej :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka