strie

14.12.2008

Ahoj těhulky, chtěla bych poprosit o dobrý tip na krém proti striím :( Mažu bříško každý den od začátku těhotenství Enjou pro těhulky, ale dnes koukám, že se mi tam potvora na bříšku něco vyklubalo. tak musím zdvojnásobit své mazací snažení. taky vás to trápí??? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já se občas namažu tělovým mlékem, ale obyč., jsem 39 tt, mám 15 kg nahoře a strie ani jedna... Chtěla jsem se zeptat - můžou se udělat až po porodu, když se to bříško svraští????

In reply to by ivca.konik

Po porodu nevím, ale dávej bacha, dost holek mi řeklo, že popraskaly poslední týden před porodem, kdy mímo tím velkým tlakem jde dolů. Já už přenáším a stejně radši mažu jako šílená! :00: :a:

In reply to by Kirsche

Jo, díky za všechny tipy, já jsem totiž blb, asi jsem se jen někde pěkně škrábla a už jsem začala vyšilovat. Moje chytrá mamka mě poučila, že strie by vypadaly jinak, takže paráda - bříško mám jinak ukázkové, ale přesto jsem začala mazat 2x denně - ráno olej, večer buď Enja pro těhulky či ElastiQ(na doporučení tady holek). :)

ahoj já používám olej od weledy na bříško každej den a zatim dobrý akorát zadek sem začala pozdě mazat tak ten mam popraskanej

Ahojky, našla jsem asi v 3. měsíci strie pod prsy,tak jsem si koupila v lékárně krém Bonella, mažu se každý večer po koupeli a už se mi další strie neobjevily. krém stojí asi 106,- Kč

Ahoj, já mazala celé těhotenství ráno krémem pro maminku a miminko od l´Occitane a večer olivovým olejem z lékárny a neudělala se mi ani jedna. Sklony ke striím ale mám, v pubertě se mi jich hodně udělalo na prsou a na bocích, teď už je naštěstí vůbec není vidět, v těhotenství ale vůbec nic. Jinak ten krém pro maminku a miminko je super, teď ním mažu i malého a v porodnici se nad ním sestřičky rozplývali - skoro jako čistá vazelína, ale nemáš mastný pocit, neparfémované... Ale ta cena :jawdrop:

Ahoj holky. Já používám asi od 12.tt ElasticQ jak na bříško tak na prsa. Teď jsem ve 30tt a bříško mám zatím bez prasklin, ale za to prsa vypadají děsně...ale je pravda že mě z B dorostly do D a ještě kousek...už si budu kupovat E. Záleží na elastičnosti...někomu kůže vydrží a někomu ne... A paní mi doporučovala nějaký olejíček, ale ten strašně páchnul po borovicích nebo něčem takovém... Navíc jak všechny víme...jedna má bříško jak bonbónek a druhá jako balón...

In reply to by markytka.j

Ahojky, to máš pravdu, já mám prsa úplně v pohodě(možná až moc, vůbec nevyrostly :( ), všechna těhotenská kila mi jdou do bříška, který mám pěkně vystouplý, a to jsem teprve v 31.tt, tak uvidím, snad ty strie zastavím. Dnes letím do lékárny a zkusím Weledu nebo Elastic Q, snad to zabere. Díky za tipy :qu:

Já mažu celé těhu olejem od Weledy 1-2x denně. Jsem ve 40 tt a nemám jedinou strii, ale je to prý taky hodně genetické, což je asi i můj případ.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka