Jsem strašně nas.aná na tchána

14.12.2008

Bydlíme v jednom baráku.on dole a my máme patro. A včera sme si poprvé od narození vyšly ven s kamarádama slavit a tchán hlídal děti u nás nahoře. Nestihla sem uklidit, tak tu u počítače zůstaly složenky co sem platila přes počítač a účtenky.Na barovým pultě knížky a časopisy. A na lince trochu mouky, pač sem dělala cukroví a už sem to nestihla uklidit. Tak sme šli. A vrátíme se ve dvě v noci a u počítače není nic , linka utřená, všechny věci pozastrkaný. No mě to tak vytočilo,já to nemůžu prostě rozdejchat, že se mi přehraboval v našich účtech a věcech a navíc nemůžu najít papír s adresama a s číslem účtu co mám posílat paní peníze za aukci. a mejly sem si smazala.Nemůžu najít nic,ani ty blbý časáky. Jak si to moh vubec dovolit. To je jak kdybych přišla k někomu z vás na návštěvu a přehrabala sem vám tam věci. Sem blbá, že sem mu nic neřekla a pěkně to v sobě dusím. to prostě nerozdejchám. omlouvám se za dlouhej proslov, ale já prostě nemůžu. :sick:

Však tchán to myslel určitě dobře, ještě si asi říkal, to jim udělám radost...přijdou, všude uklizíno ;) Proto je potřeba, abys mu to nějak naznačila, aby se to příště nestalo a tys to nemusela opakovaně rozdýchávat ;) PS: Nebo mě napadlo, třeba hlídání ho dostatečně nezaměstnalo a on se vám tam nudil chuděra malý :s:

janka.82

Oni to nemyslí zle, ale vím, jak Ti je- ono to je nepříjemný. Ale měla jsi si s ním o tom promluvit- v klidu a vysvětlit, že si to nepřeješ. Mně takhle jednou tchýně (skoro) umyla okno, taky jsem ji slušně řekla, ať už to nedělá.

nechapu jak muzou byt ty prarodice tak drzy,mela jsi ho hned zervat mezi dverma :spid: jak si muze dovolit ti hrabat ve vecech :spid: bydlim zase s tchyni,tak vim o cem mluvis :spid:

In reply to by ivka2222

on to nemyslel zle, on je hodnej a děti má rád. ale tohle mě sere dost. Nemusí vědět co kde platíme a vubec. :-g( . Jinak je fakt dobrej.Pohlídá,když du třeba s jedním k doktorce. No ale tohle nemusel. No tak mi uklidil no, ale děkovat mu nebudu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky