Nálady - ach ty hormony !!!!

14.12.2008

Ahoj holky, jak to máte s náladami? Já jsem opravdu na zabití, všechno mě rozčiluje, furt jsem naštvaná, pak mě to pochopitelně mrzí, no hrůza !!! Už aby to bylo za mnou, protože poslední dny se fakt taky nesnáším. Chudáci děti a manžel !!! Věčně se mi něco nelíbí, rozčílí mě každá blbost, no prostě to se mnou nemají jednoduchý. A nic mě poslední dobou nebaví, jsem taková nějaká divná - to snad ani nejsem já !!!!! Máte to taky tak????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Tak jsme na tom asi podobně jsem 38tt a jen co se vzbudím už mám vargu až na zem :jawdrop: do toho začínám mít pochybnosti o tom jestli se na malého vůbec těším a do půl hodiny jsem schopná se kvůli tomu i rozbrečet no asi nejsme normální :§)

In reply to by misan

Tak to je fakt přesný !! Taky mívám takový ty myšlenky, jestli vůbec chci miminko, jestli to nebylo unáhlený, jak to všechno zvládnu a deprese je tu. Pak si říkám, jak se na miminko těším, a že jsem blbá takhle vůbec uvažovat, no opravdu hrůza !! Ty hormony si se mnou dělají co chtějí !! :(

Všechno bylo díky bohu v naprostém pořádku, děkuju za optání. Na to, jak byla maličkatá (43cm, i když mi nejdřív tvrdili 45), vážila 2420gr, což je krásný :) Taky jsem byla hrooooozně náladová, hnusná, jízlivá, urážlivá, protivná, znuděná, nervozní, napruděná.........mohla bych povídat až do 3tědrýho dne :-D Ale Janinka není neurotik, je uplně normoš, tak to na ní nemělo vliv :) Jo, chápu, že ty děcka to asi nepochopí tak jako manžel a věřím, že tě to musí pak nesmírně mrzet, ale neboj, máš to za pár a bude líp.

In reply to by habiniki

Tak to moc blahopřeju, na to, že jsi rodila opravdu docela brzy byla malá krásná !!!! A máš pravdu mám to za pár, tak už to se mnou snad nějak vydrží :s: prostě musí. Snažím se krotit, ale nějak se mi to pokaždé nevede!

Jsem na tom stejně. V prvním těhotenství jsem byla v klidu a máme pohodovou slečnu. Tak teď doufám, že kvůli tomu současnému rozčilování neporodím neurotika. Na všechno reaguji mnohem prudčeji, ještě že manžel je docela flegmatik. Je mi to občas líto, ale nedokážu se tomu ubránit. Kiki

Ahojky, já byla teda těhulka jen jednou, ale jsou to 4 měsíce, co jsem psala něco podobného. Nechci tě strašit, ale dva dny na to jsem porodila (v 35+4). Tak snad se ti hladina hormonů zase na chvilku srovná a když ne, máš jistotu, že po šestinedělí určitě, a to je taky povzbudivé ne? Přeju hodně stěstí :one:

In reply to by habiniki

Já jsem dneska přesně v 37+0 a ty nálady jsou každým dnem horší a horší. Teď máme ještě nějaký starosti, do toho vánoce, no je toho dost, tak doufám, že si prcek nevzpomene vylézt dřív. To jsi porodila brzy, a všechno v pořádku ??? Já taky doma říkám, ať se na mě nezlobí, ale že to do porodu ještě musí se mnou vydržet a pak ještě přes to šestinedělí a mělo by to být v pohodě. :s: Je mi to ale pak strašně líto, říkám si, že si teď se mnou ty moje holky moc neužijou, ale já to fakt nedělám schválně. :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka