kašička

14.12.2008

Hezký večer, dávám malé kašičku na oběd jsou ji 4měsíce, nebo bych ji kašičku měla dávat na noc? když ono ji mlíčko zatím na noc stačí vypije 200ml a vstává poprvé až ve tři ráno a usíná v půl osmé. :a\|:

Ahojky, bohužel ti neporadím, nám budou 4 měsíce ve čt, jdem k dr a ona mě ve 3M důrazně kárala, abych zatím nic než mléko nedávala. Nekojím od 14.dne věku. Musím se jí pak zeptat, co můžu dávat a co ne, malá je nedonošenec a měla problémy se střívkama, tak asi proto jsem nesměla dávat ani šťávy. Ale... pije 200ml Beby 4x denně, v sedm večer naposled a pak až v sedm ráno, spinká mi celou noc.

ivka2222

kaši jen na noc,a když jí stčí tak bych ani na noc nedávala,je to vlastně jen proto aby se nasytila a déle spala a po kaši ti třeba bude spát celou noc,ale přes den bych kaši určitš nedávala,když jí jsou čtyři měsíce tak byh jí udělala nějakou polévku nebo něco od zeleniny ;)

Jestli ti tak krásně spinká, tak radši nechej tu kašičku tak jak je...kdo ví, co by jí to třeba na noc dělalo s bříškem.

ivka2222

In reply to by rozalita

zaléží jak to myslíš já dávala více brambor(třeba)a byla hustčí vařila jsem jí déle aby se voda vyvařila a potom jenom rozmačkat vidličkou,a nebo můžeš žloutkem,ale já se vajíček bojím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky